Kuva Sahara Sunset Clubista
Kuva Sahara Sunset Clubista
Kuva Sahara Sunset Clubista
Kuva Sahara Sunset Clubista
Kuva Sahara Sunset Clubista

Osoite: Sahara Sunset, Avenida Rocío Jurado, 29630 Benalmádena-Costa, Malaga, Espanja
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.diamondresorts.com

Klikkaa tästä nähdäksesi lisää myynnissä olevia ja vuokrattavia kiinteistöjä Sahara Sunset Clubissa


Maisemapuutarhat, kosmopoliittinen tyyli ja auringonpaistetta odottavat sinua osa-aikaisen Lomakeskus Sahara Sunset Club Costa del Solissa, Espanja - joka on aina ollut kesälomakohde lomailijoille. Astu ilmastoituun, viihtyisäyn, mutta tilavaan huoneeseesi ja löydä itsesi perinteisen arkkitehtuurin ympäröimänä, jossa on moderni sisustuselementti sekä oma parveke tai terassi ja mukavat kalusteet. Voit jopa pyytää päivittäistavarakaupan, joka tervehti sinut saapumisen yhteydessä, joka sisältää kaiken mitä tarvitset lomasi alkamiseen. Positiivisen, tarkkaavaisen henkilökunnan jäsenet ovat aina valmiina auttamaan sinua parantamaan heidän mahdollisuuksiaan, ja lomakeskus on täysin avoinna niille, joilla on lisäetuja.

Lähistöllä Malaga ja Andalucia tarjoavat vastakkaisia ​​kokemuksia "uusista" ja "vanhoista" Espanja Vastaavasti, ja paikallinen venesatama tarjoaa hyvän päivän. Casbah Cafe tarjoaa aamuisin aamiaisen menun, iltapäivän välipaloja ja ensimmäisen luokan illallinen illallisen, jossa on iltaviihdettä, joka soveltuu koko perheelle. Löydät myös laajan valikoiman rentoutumismahdollisuuksia, kuten sisä- ja ulkouima-altaat, kuntosali, sauna ja poreallas. Voit jopa hemmotella itseäsi hieronnalla! Matkailu ja vapaa-aika On ilo tarjota osa-aikaisen Sahara Sunset Clubin jälleenmyyntiin ja on helppo nähdä, miksi.

Sahara Sunset Club Tilat

Yksikkötyöt
Puhelin (kaikki yksiköt) Keittiö (kaikki yksiköt, täysi) Ilmastointi (kaikki yksiköt) Mikroaaltouuni (kaikki yksiköt)
Lomakeskus
Uima-allas (sisätiloissa / ulkona), Squash, Harjoitus, Laitteita, Kuntoklubi, Sauna, Poreallas, Pelihuone, Leikkikenttä, Live-viihde, Esteettömyys, Autovuokraamo, Päivittäistavarakauppa, Pesula, Ravintola, Snackbaari
Lähellä olevat palvelut
(2.0 mailia), Järvi (50.0 mailia), Veneily (Läheiset), Kalastus (lähistöllä), Laskettelu (81.0 mailia), Hiihtokoulu (81.0 mailia), Golf (1.0 mailia ), Tennis (1.0 mailia), Ratsastus (7.0 mailia), Casino (1.0 mailia), Kampaamo (lähistöllä)
Lentokenttä
Malaga - 8.0 mailia / 12.0 km
Tarkista sisään / ulos
Lauantai

Ostaa Sahara Sunset Clubin aikaosuuksia

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Sahara Sunset Club ennen kuin ostat

Tietenkin haluamme sinun olevan täysin tyytyväisiä uuteen lomakotiisi. Joten ennen kuin teet pitkäaikaista sijoitusta Sahara Sunset Clubin kanssa, miksi et yritä ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, sillä se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen mitä olet tekemässä. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vain vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan tarpeisiisi.

Myynnin ja jälleenmyynti Sahara Sunset Clubissa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Sahara Sunset Club -omaisuuden myymisestä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisio-kanavilla sekä verkkomainontaa myytäessä aikaosuuksia Sahara Sunset Clubin kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia käyttämällä Sahara Sunset Clubia voi olla turvallinen tietäen, että ne ovat turvallisessa kädessä rahat, jotka on talletettu FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.