Kuva yrityksestä Royal Sunset Beach Club kirjoittanut: Diamond Resorts
Kuva yrityksestä Royal Sunset Beach Club kirjoittanut: Diamond Resorts
Kuva yrityksestä Royal Sunset Beach Club kirjoittanut: Diamond Resorts
Kuva yrityksestä Royal Sunset Beach Club kirjoittanut: Diamond Resorts
Kuva yrityksestä Royal Sunset Beach Club kirjoittanut: Diamond Resorts

Osoite: Royal Sunset Beach Club, Calle Londres 6, Costa Adeje, Adeje, Teneriffa, Espanja
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.diamondresorts.com

Kiinnostaako Royal Sunset Beach Club by Diamond Resortsin myytävät ja vuokrattavat kiinteistöt? Soita myyntitiimiimme nyt numeroon 0800 071 4674 tai +44 (0)1787 881111.


Kultaiset hiekkarannat ja hohtavat turkoosiset vedet viihdyttävät sinut Royal Sunset Beach Club, yksi pääministeri osa-aikaisen Lomakohteita Tenerife, Espanja. Omistaa ja hallinnoida Diamond Resorts, Täältä löydät vehreät trooppiset puutarhat, moderni ja tyylikäs sisustus sekä täydellinen huomiota yksityiskohtiin ja todellinen rauhaa ja rauhaa. Sijainti ei voi parempana - lomakeskus on muutaman minuutin päässä trendikkäästä Playa de las Americasista, jossa löydät tarpeeksi kauppoja ja ruokapaikkoja hyvin ja todella polttaa taskusi taskussa. Saatavilla retkiä ovat vaellus lunar-esque Mount Tiede ja kite surfing on El Medano, joten siellä on todella jokaiselle jotakin.

Tämä saari kaunistaa charmia, ja lomakeskuksessa on oma yksityinen klubitalo-tiloissaan, joihin kuuluu ravintola, baari, lounge, kuntosali ja squash-kentät sekä sauna, jonka ansiosta ne ärsyttävät toksiinit yksinkertaisesti häipyvät. Perheen suosikki jo vuosia, Matkailu ja vapaa-aika Voi iloisesti ilmoittaa siitä osa-aikaisen Royal Sunset Beach Club -hotellin huoneet ovat korkeatasoisia, ja ne voivat palvella täydellisesti joko kotona poissa kotoa tai lomapohjista - tai molemmista - saaristosi pakopaikalle.

Royal Sunset Beach Club by Diamond Resorts -palvelut

Yksikkötyöt
Keittiö (kaikki yksiköt, osittainen), mikroaaltouuni (kaikki yksiköt),
Lomakeskus
Sauna, Snackbaari, Squash, Uima-allas, Puhelin, Poreallas, Ulkouima-allas, Autonvuokraus, Lastenhoito, Lastenhoito, Kuntosali,
Lähellä olevat palvelut
Lähellä olevat rannat, Lähellä olevat uimarannat, Lähellä olevat kasino, Lähellä olevat kalastusmahdollisuudet, Golf (3.0), Ruokakauppa (lähistöllä), Ratsastus (9.0 mailia), Sukellus Vesihiihto (lähistöllä),
Lentokenttä
Reina Sofia - (13 mailia - 20 km)
Tarkista sisään / ulos
Perjantai

Royal Sunset Beach Club by Diamond Resortsin aikaosuuden ostaminen

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Diamond Resortsilta Royal Sunset Beach Club ennen ostamista

Tietenkin haluamme sinun olevan täysin tyytyväinen uuteen loma -asuntoosi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin sijoituksen Diamond Resortsin Royal Sunset Beach Clubiin, miksi et yritä vuokrata ensin? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, koska se antaa sinulle mahdollisuuden käydä lomakeskuksessa ja nähdä tarkalleen, mihin sijoitat. Vuokraamisen jälkeen voit ostaa aikaosuuden tai yksinkertaisesti vuokrata toisen, kunnes löydät tarpeisiisi sopivan lomakeskuksen.

Myynti ja jälleenmyynti Diamond Resortsin Royal Sunset Beach Clubissa

Travel & Leisure Group on myös erikoistunut aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Royal Sunset Beach Club by Diamond Resorts -kiinteistön myynnistä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisio huippukanavilla sekä verkkomainonta, kun pyritään myymään aikaosuuksia Royal Sunset Beach Club by Diamond Resortsin kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia Diamond Resortsin Royal Sunset Beach Clubin käyttö voi olla turvallista tietäen, että he ovat turvallisissa käsissä, ja rahat on talletettu FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.