Kuva yrityksestä Royal Oasis Club Benal Beach
Kuva yrityksestä Royal Oasis Club Benal Beach
Kuva yrityksestä Royal Oasis Club Benal Beach
Kuva yrityksestä Royal Oasis Club Benal Beach
Kuva yrityksestä Royal Oasis Club Benal Beach

Osoite: Avenida García Lorca nro 8, Urb. Pueblo Quinta, fase 2, 29630, Benalmadena Costa, Malaga, Espanja
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.diamondresorts.com/Royal-Oasis-Club-at-Benal-Beach

Oletko kiinnostunut Benal Beachin Royal Oasis Clubin myynnistä ja vuokraamisesta? Soita myyntitiimillemme nyt 0800 071 4674 tai + 44 (0) 1787 881111.


Paras Malaga, Espanja on täysin esillä Royal Oasis Clubissa Benalin rannalla. Tämä andalusialaistyylinen kohde on vain 200 metrin päässä rannasta ja helpon pääsyn häikäisevään satamaan ja historialliseen vanhakaupunkiin. Nähtävyydet, kuten Tivoli World teemapuisto ja Mariposario de Benalmadena Butterfly Park ovat myös lähellä.

Lisäksi Benal-rannan Royal Oasis Club -hotellin palvelut kohtelevat vieraita unohtumattomaan auringonpaisteeseen. Voit rentoutua ja virkistäytyä massiivisessa ulkouima-altaassa, jossa on erilliset altaat ja matalat vedet lapsille, aurinkotuoleja ja allasbaari. Hienoa aikaa hyvin hoidetuissa puutarhoissa ja klubitalossa. Hemmottele herkullisia hierontoja ja hoitoja kylpylässä, saunassa ja höyrysaunassa. Baari ja ravintola täyttävät myös ruoanhimoja.

Lopulta hienot mukavuudet tarjoavat erikseen sisustetut ja tyylikkäästi sisustetut huoneet. Matkailu ja vapaa-aika osa-aikaiset välittäjät, kuten studiot ja yhden ja kahden makuuhuoneen huoneistot, joissa on parveke, josta avautuu panoraama tai merinäköala. Palvelut ovat yhteisiä kaikille rento ja moderni osa-aikaisen Huoneissa on ilmastointi, Wi-Fi, täydellinen keittiö, oleskelutila, jossa on taulu-tv, DVD-soitin ja iPod-telakka sekä täysin varustettu kylpyhuone.

Royal Oasis Club Benal Beachin tiloissa

Yksikkötyöt
Puhelin (kaikki yksiköt) Keittiö (kaikki yksiköt, osittainen / minikeittiö / täysi) Ilmastointi (kaikki yksiköt) Mikroaaltouuni (kaikki yksiköt)
Lomakeskus
Uima-allas (sisällä / ulkona) Squash-kuntoilulaitteet Kuntoklubi Sauna Poreallas / poreallas Live-viihde Liikuntarajoitteisille Hissi Autovuokraamo Ruokakaupat Pesula Ravintola Ostokset
Lähellä olevat palvelut
Ranta (lähistöllä) Vesihiihto (lähistöllä) Purjelautailu (lähistöllä) Järvi (50.0 km) Veneily (lähistöllä) Kalastus (lähistöllä) Golf (1.0 km) Tennis (lähistöllä) Ratsastus (1.0 km) Kasino (1.0 km) Lääketieteellinen palvelu (lähistöllä)
Lentokenttä
Malaga - 8.0 mailia / 12.0 km
Tarkista sisään / ulos
Lauantai sunnuntai

Royal Oasis Clubin ostaminen Benal Beachin aikaosakkeella

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Royal Oasis Club Benal Beachissä ennen ostamista

Tietenkin haluamme, että olette täysin iloisia uudesta loma-asunnostasi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin investointeja Royal Oasis Clubiin Benal Beachissä, miksi et yritä vuokrata ensin? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, koska se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakeskuksessa ja nähdä tarkalleen, mitä investoit. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosakkeen tai yksinkertaisesti vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohteen tarpeisiisi.

Myynti ja jälleenmyynti Royal Oasis Clubissa Benalin rannalla

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Royal Oasis Clubin myymisestä Benal Beachin kiinteistössä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview ja satelliittitelevisio huippukanavilla sekä verkkomainonta pyrkimyksissä myydä aikaosakkeita Royal Oasis Clubilla Benalin rannalla.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia Royal Oasis Clubin käyttäminen Benalin rannalla voi olla turvallista tietäen, että ne ovat turvallisissa käsissä rahoilla, jotka on talletettu luottotilille, jota hallinnoi FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.