Kuva Royal Club Bonnington Towerissa
Kuva Royal Club Bonnington Towerissa
Kuva Royal Club Bonnington Towerissa
Kuva Royal Club Bonnington Towerissa
Kuva Royal Club Bonnington Towerissa

Osoite: Bonnington Jumeirah-järven tornit, PO Box 37246, Dubai, Yhdistyneet arabiemiirikunnat
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.royalclubdubai.com/

Klikkaa tästä nähdäksesi lisää myytäviä ja vuokrattavia kiinteistöjä Royal Clubissa Bonnington Towerissa


Tämä Interval International Premier Resort sijaitsee upeassa Dubain kaupungissa, vain lyhyen matkan päässä Palm-Jumeirahista. Se sijaitsee yhdellä Yhdistyneiden arabiemiirikuntien halutuimmista alueista, ja sieltä on upeat näkymät Jumeirahin saarille. TripAdvisor myönsi lomakeskukselle Traveller's Choice -palkinnon vuonna 2014.

Valittavana on yhden, kahden ja kolmen makuuhuoneen ilmastoituja deluxe-huoneistoja, jotka ovat hyvin varusteltuja, executive-kalusteita marmoriviimeistelyllä ja täysin varustetuilla keittomahdollisuuksilla, jotka sopivat erinomaisesti itsepalvelulomaan.

- osa-aikaisen Hotellissa on neljä ravintolaa ja baaria, täydellinen kuntosali saunalla ja höyrysaunalla ja rentouttava poreallas sekä sisäuima-allas ja kampaamo. Ympäröivässä autiomaassa voi harrastaa monia aktiviteetteja, mukaan lukien hiihto! Paikalliset Soukin markkinat ovat loistava paikka tehdä ostoksia ja sekoittua moniin kulttuureihin. Vierailijat voivat myös nauttia ajasta Dubai World at Meydan Racecourse tai nauttia risteilystä Burj-järvellä ja nauttia hämmästyttävästä valoshowsta. Tässä upeassa kohteessa on niin paljon nähtävää ja nautittavaa.

Royal Club Bonningtonin torniin

Yksikkötyöt
Ilmastointi, keittomahdollisuus, DVD tai VCR, televisio
Lomakeskus
Baari / Cocktail Lounge, Päivähoito, Viihde, Elävä, Harjoituskoti, Varustettu, Päivittäistavarakauppa, Järvi, Pesulapalvelut, Ravintola, Sauna tai höyrysauna, Uima-allas, Sisäuima, Uima-allas, Ulkouima,
Lähellä olevat palvelut
Rantapolkupolut Kalastus Golf Ratsastus Ratsastus Leikkikenttä Purjehdus / Vuokraus Sukeltelu Luistelu, Luistelu, Alamäkitennis Vesihiihto
Lentokenttä
Dubai / DXB 19 Miles / 31 KM
Tarkista sisään / ulos
Perjantai lauantai

Royal Clubin ostaminen Bonnington Towerista

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Royal Club Bonnington Towerissa ennen kuin ostat

Tietenkin haluamme sinun olevan täysin tyytyväisiä uuteen lomakotiisi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin sijoituksen Royal Clubin kanssa Bonnington Towerissa, miksi et yritä ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, sillä se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen mitä olet tekemässä. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vain vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan tarpeisiisi.

Myynti ja jälleenmyynti Royal Clubissa Bonnington Towerissa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Royal Clubin myymisestä Bonnington Tower -hotellissa. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisio-kanavilla sekä verkkomainontaa myytäessä aikaosuuksia Royal Clubilla Bonnington Towerissa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia käyttämällä Royal Clubia Bonnington Towerissa voi olla turvallinen tietäen, että ne ovat turvallisissa käsiin talletettuihin varoihin FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.