Kuva Risata Bali Resort & Spa
Kuva Risata Bali Resort & Spa
Kuva Risata Bali Resort & Spa
Kuva Risata Bali Resort & Spa
Kuva Risata Bali Resort & Spa

Osoite: Jalan Jenggala, Tuban
Kuta
Bali, 80361, INDONESIA
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.risatabali.com

Kiinnostaako Risata Bali Resort & Spa myytäviä ja vuokrattavia kiinteistöjä? Soita myyntitiimillemme nyt numeroon 0800 071 4674 tai +44 (0) 1787 881111.


Travel & Leisure Groupilla meillä on mahdollisesti suurin omistusvarasto osoitteessa Risata Bali Resort & Spa kilpailukykyiseen hintaan. Useimmat myyjät ovat avoimia tarjouksille. Meillä on varastossa vielä useita viikkoja ja muiden yritysten tuhansia viikkoja. Jos haluat tiedustella tästä kiinteistöstä, täytä tällä sivulla oleva yhteydenottolomake tai soita meille ILMAISEKSI 0800 071 4674.

Risata Bali Resort & Spa Palvelut

Yksikkötyöt
Ilmastointi (kaikki yksiköt), Matto (joissakin yksiköissä), Keittiö (Jotkut yksiköt, Ei mitään / Osittainen / täysi), Mikroaaltouuni (kaikki yksiköt), Puhelin (kaikki yksiköt)
Lomakeskus
Autovuokraamo, Lastenallas, Kuntosali, Kuntoklubi, Pesula, Lääketieteelliset laitteet, Ravintola, Sauna, Snackbaari, Kylpylä, Uima-allas,
Lähellä olevat palvelut
(Lähellä), Veneily (lähietäisyydellä), Kalastus (lähistöllä), Golf (7.0 mailia), Ratsastus (6.0 mailia), Laitesukellus (Läheiset), Ostoskeskus (lähistöllä) ), Tuuli Surffaus (Läheiset),
Lentokenttä
Ngurah Rai International - (2 mailia - 3 km)
Tarkista sisään / ulos
Lauantai

Nauti kotona kodin kokemuksesta Risata Bali Resort & Spa -hotellissa

Kun ostat aikaosuuksia esimerkiksi Risata Bali Resort & Spa -hotellin takia, taataan vuosittain päästäksesi pois. Se tulee nopeasti kotiisi kotoa, joka tarjoaa ainutlaatuisen ja rauhallisen tauon arjesta.

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Risata Bali Resort & Spa ennen kuin ostat

Haluamme tietysti, että olet aivan iloinen uudesta lomastasi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin sijoituksen Risata Bali Resort & Spa: n kanssa, miksi et yritä ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, sillä se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen, mitä investoit. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan, joka sopii tarpeisiisi.

Myynti ja jälleenmyynti Risata Bali Resort & Spa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Risata Bali Resort & Spa -omaisuuden myynnistä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisio-kanavilla sekä verkkomainontaa pyrkiä myymään aikaosuuksia Risata Bali Resort & Spa -hotellin kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia käyttämällä Risata Bali Resort & Spa -hotellia voi olla turvallinen tietäen, että ne ovat turvallisissa käsiinsä, FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.