Kuva RHC / Park Royal Villas Ixtapa
Kuva RHC / Park Royal Villas Ixtapa
Kuva RHC / Park Royal Villas Ixtapa
Kuva RHC / Park Royal Villas Ixtapa
Kuva RHC / Park Royal Villas Ixtapa

Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.royal-holiday.com

Kiinnostaako vuokra-asuntoja ja vuokraa RHC / Park Royal Villas Ixtapa? Soita myyntitiimimme nyt 0800 071 4674 tai + 44 (0) 1787 881111.


Travel & Leisure Groupilla meillä on mahdollisesti suurin omistusvarasto osoitteessa RHC / Park Royal Villas Ixtapa kilpailukykyiseen hintaan. Useimmat myyjät ovat avoimia tarjouksille. Meillä on varastossa vielä useita viikkoja ja muiden yritysten tuhansia viikkoja. Jos haluat tiedustella tästä kiinteistöstä, täytä tällä sivulla oleva yhteydenottolomake tai soita meille ILMAISEKSI 0800 071 4674.

RHC / Park Royal Villas Ixtapa Palvelut

Yksikkötyöt
Ilmastointi (kaikki yksiköt), Matto (kaikki yksiköt), Puhelin (kaikki yksiköt),
Lomakeskus
Uima-allas, Tennis, Vesiurheilu, Surffaus, Purjehdus, Ranta, Veneily, Lastenallas, Pesula, Lääketieteelliset laitteet,
Lähellä olevat palvelut
Golf (lähellä), Ostoskeskus (lähietäisyydessä),
Lentokenttä
Ixtapa / Zihuatanejo International - (14 mailia - 22 km)
Tarkista sisään / ulos
Perjantai, lauantai, sunnuntai

Nauti kotikokemuksesta kotona RHC / Park Royal Villas Ixtapa

Kun ostat osa-aikaista kiinteistöä kuten RHC / Park Royal Villas Ixtapa, olet taattu vuosittain päästä pois. Se tulee nopeasti kotiisi kotoa tarjoamalla ainutlaatuisen ja rauhallisen tauon arjesta.

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa RHC / Park Royal Villas Ixtapa ennen kuin ostat

Tietenkin haluamme sinun olevan täysin tyytyväisiä uuteen lomakotiisi. Joten ennen kuin teet pitkäaikaisen sijoituksen RHC / Park Royal Villas Ixtapan kanssa, miksi et yritä ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, sillä se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen mitä olet tekemässä. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vain vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan tarpeisiisi.

Myynti ja jälleenmyynti RHC / Park Royal Villas Ixtapa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus RHC / Park Royal Villas Ixtapa -omaisuuden myynnistä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisiolla kanavien yläpuolella sekä verkkomainonnalla myytäessä aikaosuuksia RHC / Park Royal Villas Ixtapan kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia käyttäen RHC / Park Royal Villas Ixtapa voi olla turvallinen tietäen, että ne ovat turvallisessa kädessä rahat, jotka on talletettu FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.