Kuva RHC / Lake Placid Club Lodges
Kuva RHC / Lake Placid Club Lodges
Kuva RHC / Lake Placid Club Lodges
Kuva RHC / Lake Placid Club Lodges
Kuva RHC / Lake Placid Club Lodges

Osoite: Mirror Lake Drive, PL 976
Lake Placid, NY, 12946, USA
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.royal-holiday.com

Kiinnostaako vuokra-asuntoja ja vuokraa RHC / Lake Placid Club Lodges? Soita myyntitiimimme nyt 0800 071 4674 tai + 44 (0) 1787 881111.


Travel & Leisure Groupilla meillä on mahdollisesti suurin omistusvarasto osoitteessa RHC / Lake Placid Club -hotellit kilpailukykyiseen hintaan. Useimmat myyjät ovat avoimia tarjouksille. Meillä on varastossa vielä useita viikkoja ja muiden yritysten tuhansia viikkoja. Jos haluat tiedustella tästä kiinteistöstä, täytä tällä sivulla oleva yhteydenottolomake tai soita meille ILMAISEKSI 0800 071 4674.

RHC / Lake Placid Club Lodges Tilat

Yksikkötyöt
Ilmastointi (kaikki yksiköt), Matto (kaikki yksiköt), Astianpesukone (kaikki yksiköt), Takka - yksikkö (kaikki yksiköt), Keittiö (kaikki yksiköt, täysi), Mikroaaltouuni (kaikki yksiköt), Sauna (kaikki yksiköt) Yksiköt), poreallas (kaikki yksiköt),
Lomakeskus
Maastohiihto, Golf, Pesula, Tennis,
Lähellä olevat palvelut
Ranta (1.0 mailia), Veneily (1.0 mailia), Laskettelu (10.0 mailia), Kalastus (1.0 mailia), Ruokakauppa (lähistöllä), Ratsastus (10.0 mailia) Palvelut (1.0 mailia), Racquetball (Läheiset), Ravintola (Läheiset), Hiihtokoulu (10.0 mailia), Vesihiihto (Läheiset)
Lentokenttä
Albany International - (140 mailia - 225 km)
Tarkista sisään / ulos
Perjantai, lauantai, sunnuntai

Nauti kotiin kotikokemuksesta RHC / Lake Placid Club Lodgesissa

Kun ostat osa-aikaista kiinteistöä kuten RHC / Lake Placid Club Lodges, olet taattu vuosittain päästä pois. Se tulee nopeasti kotiisi kotoa, joka tarjoaa ainutlaatuisen ja rauhallisen tauon arjesta.

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa RHC / Lake Placid Club Lodges ennen kuin ostat

Haluamme tietysti, että olet aivan iloinen uudesta lomastasi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin sijoituksen RHC / Lake Placid Club Lodgesin kanssa, miksi et yritä ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, sillä se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen, mitä investoit. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan, joka sopii tarpeisiisi.

Myynti ja jälleenmyynti RHC / Lake Placid Club Lodgesissa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus RHC / Lake Placid Club Lodges -omaisuuden myynnistä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisio-kanavilla sekä verkkomainonnalla pyrittäessä myymään aikaosuudet RHC: n / Lake Placid Club Lodgesin kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia käyttämällä RHC / Lake Placid Club Lodgesia voi olla turvallinen tietäen, että ne ovat turvallisissa käsiin talletettujen varojen FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.