Kuva yrityksestä RHC / Ka Eo Kai Resort
Kuva yrityksestä RHC / Ka Eo Kai Resort
Kuva yrityksestä RHC / Ka Eo Kai Resort
Kuva yrityksestä RHC / Ka Eo Kai Resort
Kuva yrityksestä RHC / Ka Eo Kai Resort

Osoite: 3970 Wyllie Road, Princeville, Kauai, HI, 96722, USA
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.royal-holiday.com

Oletko kiinnostunut myynnistä ja vuokraamisesta RHC / Ka Eo Kai Resortissa? Soita myyntitiimillemme nyt 0800 071 4674 tai + 44 (0) 1787 881111.


Travel & Leisure Groupilla meillä on mahdollisesti suurin omistusvarasto osoitteessa RHC / Ka Eo Kai Resort kilpailukykyiseen hintaan. Useimmat myyjät ovat avoimia tarjouksille. Meillä on varastossa vielä useita viikkoja ja muiden yritysten tuhansia viikkoja. Jos haluat tiedustella tästä kiinteistöstä, täytä tällä sivulla oleva yhteydenottolomake tai soita meille ILMAISEKSI 0800 071 4674.

RHC / Ka Eo Kai Resort -palvelut

Yksikkötyöt
Kokolattiamatto (kaikki yksiköt), Astianpesukone (kaikki yksiköt), Takka - Yksikkö (kaikki yksiköt), Keittiö (kaikki yksiköt, täysi), Pesukone / kuivausrumpu (kaikki yksiköt), Poreallas / poreallas (kaikki yksiköt), \ t
Lomakeskus
Takka, Pesula, Uima-allas, Puhelin, Tennis, \ t
Lähellä olevat palvelut
Autonvuokraus (1.0 miles), Ranta (3.0 mailia), Veneily (3.0 mailia), Harjoituslaitteet (lähistöllä), Kalastus (3.0 mailia), Golf (lähistöllä), Ruokakauppa (1.0 mailia), Kampaaja (2.0 miles), Terveys Club (lähistöllä), Ratsastus (2.0 miles), Live-viihde (1.0 miles), Terveyspalvelut (1.0 mailia), Ravintola (lähistöllä), Sukellus (3.0 mailia), Ostosalue (1.0 mailia), Tuulen surffaus (3.0 mailia) ),
Lentokenttä
Lihue - (30 mailia - 48 km)
Tarkista sisään / ulos
Perjantai

Nauti kotikokemuksesta RHC / Ka Eo Kai Resortissa

Kun ostat aikaosakkeita kiinteistöihin, kuten RHC / Ka Eo Kai Resort, saat taatusti vuosittain pois. Siitä tulee nopeasti koti, joka tarjoaa ainutlaatuisen ja rauhallisen tauon jokapäiväisestä elämästäsi.

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokrata RHC / Ka Eo Kai Resort ennen ostamista

Tietenkin haluamme, että olette täysin iloisia uudesta loma-asunnostasi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin sijoituksen RHC / Ka Eo Kai Resortiin, miksi et yritä vuokrata ensin? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, koska se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakeskuksessa ja nähdä tarkalleen, mitä investoit. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosakkeen tai yksinkertaisesti vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohteen tarpeisiisi.

Myynti ja jälleenmyynti RHC / Ka Eo Kai Resortissa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus RHC / Ka Eo Kai Resort -omaisuuden myynnistä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeviewilla ja satelliittitelevisiolla huippukanavilla sekä online-mainonnalla pyrkimyksiä myydä aikaosuuksia RHC / Ka Eo Kai Resortilla.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia RHC / Ka: n käyttäminen Eo Kai Resort voi olla tietoinen siitä, että ne ovat turvallisissa käsissä rahoilla, jotka on talletettu luottotilille, jota hallinnoi FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.