Kuva Resort at World Golf Village
Kuva Resort at World Golf Village
Kuva Resort at World Golf Village
Kuva Resort at World Golf Village
Kuva Resort at World Golf Village

Osoite: 100 Front Nine Drive, St. Augustine, FL, 32092, Yhdysvallat
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.bluegreenonline.com

Kiinnostaako kohteiden myynti ja vuokrata Resort at World Golf Village? Soita myyntitiimimme nyt 0800 071 4674 tai + 44 (0) 1787 881111.


Travel & Leisure Groupilla meillä on mahdollisesti suurin omistusvarasto osoitteessa Resort at World Golf Village kilpailukykyiseen hintaan. Useimmat myyjät ovat avoimia tarjouksille. Meillä on varastossa vielä useita viikkoja ja muiden yritysten tuhansia viikkoja. Jos haluat tiedustella tästä kiinteistöstä, täytä tällä sivulla oleva yhteydenottolomake tai soita meille ILMAISEKSI 0800 071 4674.

Resort World Golf Villagessa

Yksikkötyöt
Ilmastointi (kaikki yksiköt), matto (kaikki yksiköt), astianpesukone (kaikki yksiköt), keittiö (kaikki yksiköt, täysi), mikroaaltouuni (kaikki yksiköt), puhelin (kaikki yksiköt), pesukone / kuivausrumpu (kaikki yksiköt)
Lomakeskus
Kuntosali, Pelihuone, Golf (käytettävissä), Vammaiset, Hissi, Leikkikenttä, Uima-allas, Tennis (käytettävissä olevat varusteet), Poreallas,
Lähellä olevat palvelut
Ranta (18.0 mailia), Kokoustilat (lähistöllä), Viihde (lähietäisyydet), Lääketieteellinen laitteisto (lähietäisyydessä), Ravintola (lähietäisyydet), Ostoskeskus (lähietäisyydessä), Snack-baari (lähistöllä)
Lentokenttä
Jacksonville - (34 mailia - 54 km)
Tarkista sisään / ulos
Sunnuntai

Nauti kotikaupungin kokemuksesta Resort at World Golf Villagessa

Kun ostat aikaosuuksia kiinteistöissä, kuten Resort at World Golf Village, taataan vuosittain päästä pois. Se tulee nopeasti kotiisi kotoiselta, joka tarjoaa ainutlaatuisen ja rauhallisen tauon arjesta.

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Resort World Golf Village ennen kuin ostat

Haluamme tietysti, että olet täysin iloinen uudesta lomastasi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin sijoituksen Resort at World Golf Village, miksi et yritä vuokrata ensin? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, koska se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen mitä olet tekemässä. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan, joka sopii tarpeisiisi.

Myynnin ja jälleenmyynnin Resort at World Golf Village

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus lomakohteiden myymisestä World Golf Villagessa. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview ja satelliittitelevisio ylhäältä kanavilla sekä verkkomainontaa pyrittäessä myymään aikaosuuksia Resortin kanssa World Golf Village.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia käyttämällä Resort at World Golf Village voi olla turvallinen tietäen, että ne ovat turvallisessa kädessä rahat talletetaan luottamus huomioon hallinnassa FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.