Valokuva Resort Dedeman Antalya
Valokuva Resort Dedeman Antalya
Valokuva Resort Dedeman Antalya
Valokuva Resort Dedeman Antalya
Valokuva Resort Dedeman Antalya

Lisätietoja: 01787 881111

Kiinnostaako vuokra-asuntoja ja vuokrataan Resort Dedeman Antalyalla? Soita myyntitiimimme nyt 0800 071 4674 tai + 44 (0) 1787 881111.


Travel & Leisure Groupilla meillä on mahdollisesti suurin omistusvarasto osoitteessa Resort Dedeman Antalya kilpailukykyiseen hintaan. Useimmat myyjät ovat avoimia tarjouksille. Meillä on varastossa vielä useita viikkoja ja muiden yritysten tuhansia viikkoja. Jos haluat tiedustella tästä kiinteistöstä, täytä tällä sivulla oleva yhteydenottolomake tai soita meille ILMAISEKSI 0800 071 4674.

Lomakeskus Dedeman Antalya Tilat

Yksikkötyöt
Ilmastointi (kaikki yksiköt), Matto (kaikki yksiköt), Puhelin (kaikki yksiköt),
Lomakeskus
Autovuokraamo, Ranta, Lastenhoito, Lasten uima-allas, Kokoustilat, Kuntosali, Pelihuone, Kampaaja, Pesula, Hissi, Lääketieteellinen laitteisto, Ravintola, Sauna, Sukellus, Snackbaari, Varusteet saatavana), Tuulen surffaus (Varustelu),
Lähellä olevat palvelut
Golf (22.0 mailia), Ruokakauppa (lähistöllä), Ratsastus (37.0 mailia), Live-viihde (lähistöllä), Ostoskeskus (2.0 mailia)
Lentokenttä
- (10 mailia - 16 km)
Tarkista sisään / ulos
Lauantai

Nauti kotikokemuksesta kotona Resort Dedeman Antalya

Kun ostat osa-aikaista kiinteistöä kuten Resort Dedeman Antalya, taataan vuosittain päästäksesi pois. Se tulee nopeasti kotiisi kotoa tarjoamalla ainutlaatuisen ja rauhallisen tauon arjesta.

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Resort Dedeman Antalya ennen kuin ostat

Tietenkin haluamme sinun olevan täysin tyytyväisiä uuteen lomakotiisi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin sijoituksen Resort Dedeman Antalyan kanssa, miksi et yritä ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, sillä se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen mitä olet tekemässä. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vain vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan tarpeisiisi.

Myynti ja jälleenmyynti Resort Dedeman Antalyassa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Resort Dedeman Antalyan kiinteistöjen myynnistä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisio-kanavilla sekä verkkomainonnan pyrkimyksissä myydä aikaosuuksia Resort Dedeman Antalyalla.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia Resort Dedeman Antalya voi olla turvassa tietäen, että ne ovat turvallisissa käsiin talletettuihin varoihin FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.