Kuva Resort Club Mykonos
Kuva Resort Club Mykonos
Kuva Resort Club Mykonos
Kuva Resort Club Mykonos
Kuva Resort Club Mykonos

Osoite: Avenida Borgono Numero 16180, Renaca, CHILE
Lisätietoja: 01787 881111

Kiinnostaako kohteiden myynti ja vuokrata Resort Club Mykonos? Soita myyntitiimimme nyt 0800 071 4674 tai + 44 (0) 1787 881111.


Travel & Leisure Groupilla meillä on mahdollisesti suurin omistusvarasto osoitteessa Resort Club Mykonos kilpailukykyiseen hintaan. Useimmat myyjät ovat avoimia tarjouksille. Meillä on varastossa vielä useita viikkoja ja muiden yritysten tuhansia viikkoja. Jos haluat tiedustella tästä kiinteistöstä, täytä tällä sivulla oleva yhteydenottolomake tai soita meille ILMAISEKSI 0800 071 4674.

Resort Club Mykonos Palvelut

Yksikkötyöt
Keittiö (kaikki yksiköt, minikeittiö), mikroaaltouuni (kaikki yksiköt), puhelin (kaikki yksiköt),
Lomakeskus
Autovuokraamo, Lasten uima-allas, Kokoustilat, Kuntosali, Kalastus, Pelihuone, Pesula (varuste), Hissi, Leikkikenttä, Ravintola, Sauna (Varustukset), Snackbaari, , Poreallas, Poreallas,
Lähellä olevat palvelut
Lähellä olevat rannat, Kasino (3.0 mailia), Ruokakauppa (lähistöllä), Kampaamo (lähistöllä), Lääketieteellinen laitteisto (lähietäisyydessä), Ostoskeskus (lähietäisyydessä)
Lentokenttä
Santiago International - (68 mailia - 109 km)
Tarkista sisään / ulos
Perjantai, lauantai, sunnuntai

Nauti kotikaupungin kokemuksesta Resort Club Mykonosissa

Kun ostat osa-aikaista kiinteistöä kuten Resort Club Mykonos, sinulle taataan vuosittain päästä pois. Se tulee nopeasti kotiisi kotoa, joka tarjoaa ainutlaatuisen ja rauhallisen tauon arjesta.

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Rent Resort Club Mykonos ennen kuin ostat

Haluamme tietysti, että olet aivan iloinen uudesta lomastasi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin sijoituksen Resort Club Mykonosin kanssa, miksi et yritä ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, sillä se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen, mitä investoit. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan, joka sopii tarpeisiisi.

Myynti ja jälleenmyynti Resort Club Mykonosissa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Resort Club Mykonos -hotellin myymisestä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisio-kanavilla sekä verkkomainontaa Myshonos-lomakohde myytäessä.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia käyttämällä Resort Club Mykonosia voi olla turvassa tietäen, että ne ovat turvallisissa käsiin talletettuihin rahasuorituksiin FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.