Kuva Residenza Mediterranea
Kuva Residenza Mediterranea
Kuva Residenza Mediterranea
Kuva Residenza Mediterranea
Kuva Residenza Mediterranea

Osoite: Contrada Iona, Zambrone, (VV), ITALIA
Lisätietoja: 01787 881111

Kiinnostaako vuokra-asunto Residenza Mediterranea? Soita myyntitiimimme nyt 0800 071 4674 tai + 44 (0) 1787 881111.


Travel & Leisure Groupilla meillä on mahdollisesti suurin omistusvarasto osoitteessa Residenza Mediterranea kilpailukykyiseen hintaan. Useimmat myyjät ovat avoimia tarjouksille. Meillä on varastossa vielä useita viikkoja ja muiden yritysten tuhansia viikkoja. Jos haluat tiedustella tästä kiinteistöstä, täytä tällä sivulla oleva yhteydenottolomake tai soita meille ILMAISEKSI 0800 071 4674.

Residenza Mediterranea Tilat

Yksikkötyöt
Ilmastointi (Jotkut yksiköt), Keittiö (kaikki yksiköt, osittainen),
Lomakeskus
Autovuokraamo, Lastenhoito, Lasten allas, Pesula, Elävää viihdettä, Leikkikenttä, Snackbaari, Uima-allas,
Lähellä olevat palvelut
(19.0 miles), Ratsastus (6.0 mailia), Lääkäripalvelut (lähietäisyydessä), Ravintola (6.0 mailia), Ranta (lähistöllä), Veneily ), Sukellus (Läheiset), Ostoskeskus (lähistöllä), Puhelin (lähietäisyydet), Tennis (Läheiset),
Lentokenttä
- (38 mailia - 61 km)
Tarkista sisään / ulos
Lauantai

Nauti kotona kodin kokemuksesta Residenza Mediterranea

Kun ostat osa-aikaista kiinteistöä kuten Residenza Mediterranea, taataan vuosittain päästäksesi pois. Se tulee nopeasti kotiisi kotoa tarjoamalla ainutlaatuisen ja rauhallisen tauon arjesta.

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Residenza Mediterranea ennen kuin ostat

Tietenkin haluamme sinun olevan täysin tyytyväisiä uuteen lomakotiisi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin sijoituksen Residenza Mediterranean kanssa, miksi et yritä ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, sillä se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen mitä olet tekemässä. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vain vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan tarpeisiisi.

Myynti ja jälleenmyynti Residenza Mediterraneassa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Residenza Mediterranea -omaisuuden myynnistä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisiolla kanavien yläpuolella sekä online-mainonnassa pyrittäessä myymään aikaosuuksia Residenza Mediterranean kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia käyttämällä Residenza Mediterranea voi olla turvallinen tietäen, että ne ovat turvallisissa käsiin talletettuihin varoihin luottamustilillä FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.