Kuva Residenza Chrysalis Bay
Kuva Residenza Chrysalis Bay
Kuva Residenza Chrysalis Bay
Kuva Residenza Chrysalis Bay
Kuva Residenza Chrysalis Bay

Osoite: Localita Piccolo Pevero, Arzachena, (SS) ITALIA
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.chrysalisbay.it

Kiinnostaako vuokra-asunto Residenza Chrysalis Bay? Soita myyntitiimimme nyt 0800 071 4674 tai + 44 (0) 1787 881111.


Sardinia on kohtelu kaikille aisteille. Italiassa on tunnettu uskomaton ruoka, josta tarjolla on aina tuoreita pizzoja gnocchista minestrone-tuotteisiin, mutta Sardinialla on omat herkut, jotka ovat vierailun arvoisia. Saari on tunnettu merenlahdestaan, jossa tuoretta herkkää kalaa ja muita äyriäisiä keitetään varovasti, jotta saataisiin mahdollisimman paljon kummastakin makusta. osa-aikaisen Sardiniassa on loistava vaihtoehto ruokailijoille, jotka haluavat jatkaa keksimään hämmästyttäviä uusia ruokia tulevina vuosina.

Lämpötilat ovat suotuisat ympäri vuoden, ja viihtyisissä rannoissa laulaa ja lempeä kukkulat kävellä, se on ihana paikka vierailla joka kaudella. Matkailu ja vapaa-aika Timeshare välittäjät rakastavat eroja talven ja kesän välillä, ilman laadun muutoksen sekä valon. Residenza Chrysalis -lahti on aivan rannan vieressä upealla näköalalla, ja parvekkeilla voit istua aina, kun maistuu juomaa kädessäsi ja haluat katsella maailmaa.

Kauneus ympäri vuoden, loputtomat polkuja tutkia ja kristallinkirkkaat vedet sekä maistuneita ruokia, Residenza Chrysalis Bay on ihana loma-investointi, loistava tapa viettää jokaisen loman.

Residenza Chrysalis Bay Palvelut

Yksikkötyöt
Astianpesukone (joissakin yksiköissä), Keittiö (kaikki yksiköt, osittainen), Puhelin (kaikki yksiköt),
Lomakeskus
Lastenhoito, Pelihuone, Ruokakauppa, Pesula, Ravintola, Snackbaari,
Lähellä olevat palvelut
(1.0 mailia), Golf (1.0 mailia), Live Entertainment (1.0 mailia), Lääketieteelliset laitteet (4.0 mailia), Squash (1.0 mailia) , Tennis (1.0 mailia), Tuuli Surfing (Läheiset),
Lentokenttä
Olbia - (19 mailia - 30 km)
Tarkista sisään / ulos
Lauantai

Ostaminen Residenza Chrysalis Bayin osa-aikaista omaisuutta

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Residenza Chrysalis Bay ennen kuin ostat

Haluamme tietysti, että olet täysin iloinen uudesta lomastasi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin sijoituksen Residenza Chrysalis Bayn kanssa miksi et yritä ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, koska se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen mitä olet tekemässä. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan, joka sopii tarpeisiisi.

Myynnin ja jälleenmyynnin Residenza Chrysalis Bayssä

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Residenza Chrysalis Bayn kiinteistön myynnistä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisio-kanavilla sekä verkkomainontaa myytäessä aikaosuuksia Residenza Chrysalis Bayn kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia käyttämällä Residenza Chrysalis Bayä voi olla turvallinen tietäen, että ne ovat turvallisissa käsiin talletettuihin varoihin FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.