Kuva Residence Sole Alto
Kuva Residence Sole Alto
Kuva Residence Sole Alto
Kuva Residence Sole Alto
Kuva Residence Sole Alto

Osoite: Localita Marilleva 1400, Mezzana / Val di Sole, (TN), ITALIA
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.alberghimarilleva.it

Kiinnostaako vuokra-asuntoja ja vuokrataan Residence Sole Alto? Soita myyntitiimimme nyt 0800 071 4674 tai + 44 (0) 1787 881111.


Travel & Leisure Groupilla meillä on mahdollisesti suurin omistusvarasto osoitteessa Residence Sole Alto kilpailukykyiseen hintaan. Useimmat myyjät ovat avoimia tarjouksille. Meillä on varastossa vielä useita viikkoja ja muiden yritysten tuhansia viikkoja. Jos haluat tiedustella tästä kiinteistöstä, täytä tällä sivulla oleva yhteydenottolomake tai soita meille ILMAISEKSI 0800 071 4674.

Residence Sole Alto Tilat

Yksikkötyöt
Matto (joissakin yksiköissä), Astianpesukone (joissakin yksiköissä), Keittiö (kaikki yksiköt, osittainen / minikeittiö), Puhelin (kaikki yksiköt)
Lomakeskus
Laskettelu, Live-viihde, Snackbaari, Uima-allas (sisä),
Lähellä olevat palvelut
Maastohiihto (6.0 mailia), kalastus (6.0 mailia), pelihuone (1.0 mailia), ruokakauppa (1.0 mailia), ratsastus (9.0 mailia), pesula (1.0 mailia) Alue (1.0 mailia), Ravintola (1.0 mailia), Sauna (1.0 mailia), Hiihtokoulu (1.0 mailia), Tennis (1.0 mailia)
Lentokenttä
Verona - (106 mailia - 170 km)
Tarkista sisään / ulos
Lauantai sunnuntai

Nauti kotona kotoa kokemuksesta Residence Sole Alto

Kun ostat aikaosuuksia kiinteistöissä, kuten Residence Sole Alto, taataan vuosittain päästä pois. Se tulee nopeasti kotiisi kotoa tarjoamalla ainutlaatuisen ja rauhallisen tauon arjesta.

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokrata Residence Sole Alto ennen kuin ostat

Tietenkin haluamme sinun olevan täysin tyytyväisiä uuteen lomakotiisi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin investointeja Residence Sole Alto miksi et yritä vuokrata ensin? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, sillä se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen mitä olet tekemässä. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vain vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan tarpeisiisi.

Myynti ja jälleenmyynti Residence Sole Alto

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Residence Sole Alton kiinteistöjen myynnistä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisiokanavilla ylhäältä kanavilla sekä online-mainonnalla pyrittäessä myymään aikaosuuksia Residence Sole Altoin kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia Residence Sole Alto -hotellin käyttö voi olla turvallista tietäen, että ne ovat turvallisessa kädessä hallinnoimassa luottamustilillä talletettujen varojen kanssa FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.