Kuva Residence Rio Falze
Kuva Residence Rio Falze
Kuva Residence Rio Falze
Kuva Residence Rio Falze
Kuva Residence Rio Falze

Osoite: Localita Campo Carlo Magno, Madonna di Campiglio, (TN), ITALIA
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.ser-tur.it/riofalze/it/index.html

Oletko kiinnostunut Residence Rio Falze -hotellin myynnistä ja vuokraamisesta? Soita myyntitiimillemme nyt 0800 071 4674 tai + 44 (0) 1787 881111.


Travel & Leisure Groupilla meillä on mahdollisesti suurin omistusvarasto osoitteessa Residence Rio Falze kilpailukykyiseen hintaan. Useimmat myyjät ovat avoimia tarjouksille. Meillä on varastossa vielä useita viikkoja ja muiden yritysten tuhansia viikkoja. Jos haluat tiedustella tästä kiinteistöstä, täytä tällä sivulla oleva yhteydenottolomake tai soita meille ILMAISEKSI +0800 071 4674 XNUMX.

Residence Rio Falze Palvelut

Yksikkötyöt
Matto (joissakin yksiköissä), Astianpesukone (joissakin yksiköissä), Keittiö (kaikki yksiköt, osittainen), Puhelin (kaikki yksiköt)
Lomakeskus
Kuntosali, Takka, Pelihuone, Kuntoklubi, Pesula, Hissi, Live-viihde, Sauna, Hiihtokoulu (varuste), Snackbaari,
Lähellä olevat palvelut
(1.0 mailia), Järvi (1.0 mailia), Lääketieteelliset laitteet (2.0 mailia), Ravintola (2.0 mailia), Laskettelu (lähistöllä) Ostoskeskus (2.0 mailia), Uima-allas (1.0 mailia), Tennis (1.0 mailia),
Lentokenttä
Verona - (87 mailia - 140 km)
Tarkista sisään / ulos
Lauantai

Nauti kotoasi kokemuksesta Residence Rio Falzesta

Kun ostat aikaosuuksia kiinteistöissä kuten Residence Rio Falze, taataan vuosittain päästäksesi pois. Se tulee nopeasti kotiisi kotoa, joka tarjoaa ainutlaatuisen ja rauhallisen tauon arjesta.

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Residence Rio Falze ennen ostamista

Tietenkin haluamme, että olette täysin iloisia uudesta loma-asunnostasi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin sijoituksen Residence Rio Falzeen, miksi et yritä vuokrata ensin? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, koska se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakeskuksessa ja nähdä tarkalleen, mitä investoit. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosakkeen tai yksinkertaisesti vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohteen tarpeisiisi.

Myynti ja jälleenmyynti Residence Rio Falze

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Residence Rio Falze -omaisuuden myynnistä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisio-kanavilla sekä verkkomainontaa myytäessä aikaosuuksia Residence Rio Falzessa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia käyttämällä Residence Rio Falze voi olla turvallinen tietäen, että ne ovat turvallisia käsiinsä talletettuihin rahasuorituksiin FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.