Kuva Residence Emeraude
Kuva Residence Emeraude
Kuva Residence Emeraude
Kuva Residence Emeraude
Kuva Residence Emeraude

Osoite: Belle Plagne, Aime, 73210, Ranska
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.pierreetvacances.com

Kiinnostaako Residence Emerauden myytävät ja vuokrattavat kiinteistöt? Soita myyntitiimiimme nyt numeroon 0800 071 4674 tai +44 (0)1787 881111.


Residence Emeraude Belle Plagessa, Ranska on a osa-aikaisen 2,050m sijaitsee Savoie-alueella, Espace Paradiskin hiihtoalueen sydämessä. Se on jalankulkijoiden lomakohteita, joissa vuoristojuhla ja metsät yhdistyvät lämmin ja perheystävälliseen ympäristöön.

Kaikissa huoneistoissa on parveke tai terassi (studioita lukuun ottamatta), ja ne ovat suuria Savoy-tyylisen puu-, kivi- ja lause-laattojen kanssa. Ne sijaitsevat myös kaupoissa 50m ja vain 100m hiihtohisseiltä vie sinut 425km alppihiihtorinteille ja lähellä La Vanoisen kansallispuistoa.

Tämä on vilkas, perheystävällinen urheilukeskus ja ihanteellinen lähtöpiste vierailulle jäätikölle. Ottaa yhteyttä Matkailu ja vapaa-aika tänään puhumaan meille tästä keinosta!

Osta Residence Emerauden aikaosuudet

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Residence Emeraude ennen kuin ostat

Haluamme tietysti, että olet aivan iloinen uudesta lomastasi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin sijoituksen Residence Emerauden kanssa, miksi et yritä ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, sillä se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen, mitä investoit. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan, joka sopii tarpeisiisi.

Myynti ja jälleenmyynti Residence Emeraudessa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Residence Emeraude -omaisuuden myymisestä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisio-kanavilla sekä verkkomainontaa myytäessä aikaosuuksia Residence Emerauden kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia Residence Emerauden käyttö voi olla turvallista tietäen, että ne ovat turvallisessa kädessä hallinnoimassa luottamustilillä talletettujen varojen kanssa FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.