Kuva Club Regina Cancunista Westinissa
Kuva Club Regina Cancunista Westinissa
Kuva Club Regina Cancunista Westinissa
Kuva Club Regina Cancunista Westinissa
Kuva Club Regina Cancunista Westinissa

Osoite: Boulevard Kukulcan Kilometro 20.5, Lotes 70 ja 71, Zona 2 Hotelera, Cancun, Quintana Roo 77500, Meksiko
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.clubregina.com

Kiinnostaako Raintree's Club Regina Cancun myytäviä ja vuokrattavia kiinteistöjä? Soita myyntitiimillemme nyt numeroon 0800 071 4674 tai +44 (0) 1787 881111.


Club Regina Cancun Quintana Roossa, Meksikossa, huokuu rannalla. Kukulkan-bulevardin rannan varrella sijaitseva hotelli tarjoaa asiakkaille rajoittamattoman pääsyn yksityiselle ranta-alueelle, ja se tarjoaa lähes seitsemänkymmentä huonetta, joissa on parveke tai patio, joka avautuu upeisiin merinäköihin aistillisesti hiivalla jauhemaista valkoista hiekkaa.

Suuri ja mukava, jokainen näistä houkuttelevista osa-aikaisen yksiköitä on rauhallinen perääntyminen. Nykyaikaisissa huoneissa on minimalistinen sisustus, ja ne on varustettu mukavuuksilla, kuten ilmastointi, taulutelevisio, king-vuode ja täysin varustettu kylpyhuone porealtaalla varustetulla suihkulla. Huoneisiin yhdistyy tai vierekkäisiä huoneita. Matkailu ja vapaa-aika osa-aikaiset välittäjät suosittelevat yhden tällaisen yksikön pyytämistä lomakohteen perheille tai suuremmille ryhmille.

Sillä välin tilava ulkouima-allas hurmaa vieraita majoituksen sisällä. Nauti hyvää uintia tai rentoutua sinisillä vesillä ympäröivillä aurinkotuoleilla. Jälkeen, käy ravintolassa ilahduttaa hyvää ruokaa. Ilmainen Wi-Fi on käytettävissä myös julkisissa tiloissa. Jos haluat työskennellä, on bisneskeskus, joka vastaa tarpeitasi. Lisäksi, jos tarvitset apua, anna Club Regina Cancunin erikoistuneen kielitaitoisen henkilökunnan auttaa sinua kaikkien tarpeidenne mukaan. Sinun tyytyväisyys on aina ensisijainen täällä.

Club Regina Cancun Westin-palveluissa

Yksikkötyöt
Ilmastointi (kaikki yksiköt), Astianpesukone (joissakin yksiköissä), Keittiö (joissakin yksiköissä, ei mitään / osittainen), Mikroaaltouuni (joissakin yksiköissä), Puhelin (kaikki yksiköt)
Lomakeskus
Autovuokraamo, Ranta, Lastenhoito, Kuntosali, Päivittäistavarakauppa, Vammaiset, Terveyskeskus, Pesula, Hissi, Lounasravintola, Ravintola, Sauna, Snackbaari,
Lähellä olevat palvelut
All Inclusive Resort (Valinnainen), kalastus (5.0 mailia), golf (2.0 mailia),
Lentokenttä
Cancun International - (8 mailia - 12 km)
Tarkista sisään / ulos
(Viikkoa) lauantaina

Ostaa Club Regina Cancun Westinin aikaosuuksiin

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Rent Club Regina Cancunissa Westinissa ennen kuin ostat

Tietenkin haluamme sinun olevan täysin tyytyväisiä uuteen lomakotiisi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin sijoituksen Club Regina Cancunin Westinissa, miksi et yritä ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, sillä se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen mitä olet tekemässä. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vain vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan tarpeisiisi.

Myynti ja jälleenmyynti Club Regina Cancunissa Westinissa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Club Regina Cancunin myymisestä Westin-kiinteistössä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisio-kanavilla sekä verkkomainontaa myytäessä aikaosuuksia Club Regina Cancunin kanssa Westinissa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia Club Regina Cancunin käyttäminen Westinissa voi olla turvallista tietäen, että ne ovat turvallisissa käsiin talletettuihin rahasuorituksiin FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.