Kuva Plantation Golf Villas
Kuva Plantation Golf Villas
Kuva Plantation Golf Villas
Kuva Plantation Golf Villas
Kuva Plantation Golf Villas

Osoite: 1250 US Highway 17 N., Surfside Beach, SC, 29575, USA
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.plantation-resort.com

Kiinnostaako vuokra-asuntoja ja vuokrata Plantation Golf Villas? Soita myyntitiimimme nyt 0800 071 4674 tai + 44 (0) 1787 881111.


Travel & Leisure Groupilla meillä on mahdollisesti suurin omistusvarasto osoitteessa Plantation Golf Villas kilpailukykyiseen hintaan. Useimmat myyjät ovat avoimia tarjouksille. Meillä on varastossa vielä useita viikkoja ja muiden yritysten tuhansia viikkoja. Jos haluat tiedustella tästä kiinteistöstä, täytä tällä sivulla oleva yhteydenottolomake tai soita meille ILMAISEKSI 0800 071 4674.

Plantation Golf Villas Tilat

Yksikkötyöt
Ilmastointi (kaikki yksiköt), matto (kaikki yksiköt), astianpesukone (kaikki yksiköt), keittiö (kaikki yksiköt, täysi), mikroaaltouuni (kaikki yksiköt), puhelin (kaikki yksiköt), pesukone / kuivausrumpu (kaikki yksiköt)
Lomakeskus
Allas (ulkona), poreallas, höyryhuone, uima-allas (ulkona), kuntosalipalvelut,
Lähellä olevat palvelut
Autovuokraamo (6.0 mailia), Ranta (1.0 mailia), Veneily (4.0 mailia), Kalastus (2.0 mailia), Päivittäistavarakauppa (1.0 mailia), Kampaamo (1.0 mailia), Live Entertainment (4.0 mailia) (1.0 mailia), Tennis (4.0 mailia), Vesihiihto (1.0 mailia), Tuulen surffaus (4.0 mailia), Racquetball (1.0 mailia)
Lentokenttä
Myrtle Beach International - (6 mailia - 9 km)
Tarkista sisään / ulos
Perjantai, lauantai, sunnuntai

Nauti Plantation Golf Villas -hotellin kotikokemuksesta

Kun ostat osa-aikaista kiinteistöä kuten Plantation Golf Villas, sinulla on taattu vuosittain päästä pois. Se tulee nopeasti kotiisi kotoa, joka tarjoaa ainutlaatuisen ja rauhallisen tauon arjesta.

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokra Plantation Golf Villas ennen kuin ostat

Tietenkin haluamme sinun olevan täysin tyytyväisiä uuteen lomakotiisi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin investoinnit Plantation Golf Villas miksi et yritä vuokrata ensin? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, koska se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen mitä olet tekemässä. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan, joka sopii tarpeisiisi.

Myynnin ja jälleenmyynnin Plantation Golf Villasissa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Plantation Golf Villas -omaisuuden myynnistä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisiolla kanavilla sekä verkkomainonnalla pyrittäessä myymään aikaosuudet Plantation Golf Villas -yhtiöiden kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia käyttämällä Plantation Golf Villas voi olla turvallinen tietäen, että ne ovat turvallisessa kädessä rahat talletetaan luottamustilin hallinnoima FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.