Kuva Pino Dorado Club Vacacional
Kuva Pino Dorado Club Vacacional
Kuva Pino Dorado Club Vacacional
Kuva Pino Dorado Club Vacacional
Kuva Pino Dorado Club Vacacional

Osoite: Kilometro 164.50 Ruta Interbalnearia Numero 10, Manantiales
Punta del Este, MALD, URUGUAY
Lisätietoja: 01787 881111

Kiinnostaako vuokra-asuntoja ja vuokra-asuntoja Pino Dorado Club Vacacional? Soita myyntitiimimme nyt 0800 071 4674 tai + 44 (0) 1787 881111.


Travel & Leisure Groupilla meillä on mahdollisesti suurin omistusvarasto osoitteessa Pino Dorado Club Vacacional kilpailukykyiseen hintaan. Useimmat myyjät ovat avoimia tarjouksille. Meillä on varastossa vielä useita viikkoja ja muiden yritysten tuhansia viikkoja. Jos haluat tiedustella tästä kiinteistöstä, täytä tällä sivulla oleva yhteydenottolomake tai soita meille ILMAISEKSI 0800 071 4674.

Pino Dorado Club Vacacional -palvelut

Yksikkötyöt
Takka - yksikkö (kaikki yksiköt), keittiö (kaikki yksiköt, täysi), mikroaaltouuni (kaikki yksiköt), puhelin (kaikki yksiköt)
Lomakeskus
Lastenhoito, Takka, Pesula, Leikkikenttä, Ravintola, Snackbaari, Uima-allas,
Lähellä olevat palvelut
Autovuokraamo (3.0 mailia), Ranta (Läheiset), Kasino (6.0 mailia), Golf (6.0 mailia), Ruokakauppa (lähistöllä), Ratsastus (lähistöllä), Järvi (Läheiset), Live Entertainment (3.0 mailia) (7.0 mailia), Sukellus (Läheiset), Tennis (Läheiset), Vesihiihto (6.0 mailia), Tuuli Surffaus (6.0 mailia)
Lentokenttä
Punta del Este International - (25 mailia - 40 km)
Tarkista sisään / ulos
Lauantai

Nauti koti kokemuksesta Pino Dorado Club Vacacionalilta

Kun ostat osa-aikaista kiinteistöä kuten Pino Dorado Club Vacacional, taataan vuosittain päästäksesi pois. Se tulee nopeasti kotiisi kotoiselta, joka tarjoaa ainutlaatuisen ja rauhallisen tauon arjesta.

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Pino Dorado Club Vacacional ennen kuin ostat

Haluamme tietysti, että olet aivan iloinen uudesta lomastasi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin sijoituksen Pino Dorado Club Vacacionalin kanssa, miksi et yritä ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, koska se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen mitä olet tekemässä. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan, joka sopii tarpeisiisi.

Myynti ja jälleenmyynti Pino Dorado Club Vacacionalissa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Pino Dorado Club Vacacional -omaisuuden myymisestä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisio-kanavilla sekä online-mainontaa myytäessä aikaosuuksia Pino Dorado Club Vacacionalilla.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia Pino Dorado Club Vacacionalin käyttäminen voi olla turvallista tietäen, että ne ovat turvallisissa käsiin talletettuihin varoihin FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.