Kuva Pineland Resort and Country Club
Kuva Pineland Resort and Country Club
Kuva Pineland Resort and Country Club
Kuva Pineland Resort and Country Club
Kuva Pineland Resort and Country Club

Osoite: Btbiat-Hammana-laakso, Vuori Libanon
Hammana, LEBANON
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: WWW.PINE_LAND.COM

Kiinnostaako vuokra-asuntoja ja vuokra-asuntoja Pineland Resort and Country Clubissa? Soita myyntitiimimme nyt 0800 071 4674 tai + 44 (0) 1787 881111.


Travel & Leisure Groupilla meillä on mahdollisesti suurin omistusvarasto osoitteessa Pineland Resort ja Country Club kilpailukykyiseen hintaan. Useimmat myyjät ovat avoimia tarjouksille. Meillä on varastossa vielä useita viikkoja ja muiden yritysten tuhansia viikkoja. Jos haluat tiedustella tästä kiinteistöstä, täytä tällä sivulla oleva yhteydenottolomake tai soita meille ILMAISEKSI 0800 071 4674.

Pineland Resort ja Country Club Tilat

Yksikkötyöt
Ilmastointi (kaikki yksiköt), Keittiö (kaikki yksiköt, osittainen),
Lomakeskus
Sauna, Snackbaari, Uima-allas (sisä- / ulkotiloissa), Puhelin, Tennis, Autopaikoitus, Lasten uima-allas, Pelihuone, Terveyskeskus, Ratsastus, Pesula,
Lähellä olevat palvelut
Ranta (28.0 mailia), Casino (31.0 mailia), Golf (31.0 mailia), Ruokakauppa (2.0 mailia), Lääketieteelliset laitteet (3.0 mailia), Ostoskeskus (3.0 mailia)
Lentokenttä
Beirut International - (29 mailia - 46 km)
Tarkista sisään / ulos
torstai

Nauti kotoa kotikokemuksesta Pineland Resort and Country Clubissa

Kun ostat osa-aikaista kiinteistöä kuten Pineland Resort and Country Club, taataan vuosittain päästä pois. Se tulee nopeasti kotiisi kotoa tarjoamalla ainutlaatuisen ja rauhallisen tauon arjesta.

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Pineland Resort and Country Club ennen kuin ostat

Tietenkin haluamme sinun olevan täysin tyytyväisiä uuteen lomakotiisi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin investointeja Pineland Resort and Country Clubin kanssa, miksi et yritä ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, sillä se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen mitä olet tekemässä. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vain vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan tarpeisiisi.

Myynnin ja jälleenmyynnin Pineland Resort and Country Clubissa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Pineland Resort and Country Club -omaisuuden myymisestä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview ja satelliittitelevisio ylhäällä kanavilla sekä online-mainonta pyrkimyksissä myydä osa-aikaista käyttöoikeutta Pineland Resort and Country Clubin kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia käyttämällä Pineland Resort and Country Clubia voi olla turvallinen tietäen, että ne ovat turvallisia käsiinsä, FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.