Kuva yrityksestä Pine Lake Resort, kirjoittanut Diamond Resorts
Kuva yrityksestä Pine Lake Resort, kirjoittanut Diamond Resorts
Kuva yrityksestä Pine Lake Resort, kirjoittanut Diamond Resorts
Kuva yrityksestä Pine Lake Resort, kirjoittanut Diamond Resorts
Kuva yrityksestä Pine Lake Resort, kirjoittanut Diamond Resorts

Osoite: Pine Lake Resort Hotelli, Dock Acres, Carnforth, Lancashire, LA6 1JZ, Englanti
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.diamondresorts.com

Napsauta tätä nähdäksesi lisää myytäviä ja vuokrattavia kiinteistöjä Pine Lake Resort by Diamond Resortsissa


Sink into country bliss kanssa osa-aikaisen Lancashiren Pine Lake Resortissa, Englanti. Järvi-alueen leveän luonnon kauneuden lähellä sijaitseva kaikki on kauniin skandinaavisen tyylin ulkopuolella sijaitseva askel, jotta voit nauttia henkeäsalpaavista näkymistä veden yli. Nauti päivä järvellä viettämällä tuntikausia rauhassa ja rauhassa, tai hyödynnä vesiurheilumahdollisuuksia, kuten vesihiihtoa, melontaa ja purjehdusta. Jos sää muuttuu, pääset uima-altaalle, jossa on kylpylä ja poreallas, jotka pysyvät lämpiminä ja rentoutuneina ilman, että joudut poistumaan lomakohteesta. Kodikkaan majoituksen ja kaiken mitä tarvitset romanttisen illallisen tai perheen illallisen tapaamiseen, voit nauttia iltaisin ravintoloista ja nauttia aterioista omalla kannellasi, jossa jotkut paikalliset (enimmäkseen joutsenet ja ankat!) sinä.

Muistelevat paikalliset päivät ovat osa lomakeskuksen kokemusta, ja sen ihanteellinen toimintapaikka sijaitsee. Suuntaa tie Lake District National Park tai Yorkshire Dales varten unmatchable näkymät, tai Morecambe kiireettömäksi rantaravintoloita. Kanssa osa-aikaisen At Pine Lake Resort, Matkailu ja vapaa-aika Uskovat, että kaikki on mahdollista.

Pine Lake Resort by Diamond Resorts Facilities

Yksikkötyöt
Puhelin (kaikki yksiköt) Keittiö (kaikki yksiköt, osittainen / koko) Matto (kaikki yksiköt) Pesukone / kuivausrumpu (joissakin yksiköissä) Astianpesukone (joissakin yksiköissä) Mikroaaltouuni (joissakin yksiköissä)
Lomakeskus
Vesihiihtojärven veneily kalastusallas (sisätiloissa) kuntoiluvälineet sauna sauna poreallas / poreallas leikkikenttä elävä viihde liikuntarajoitteisille soveltuva pesula ravintola snackbaari
Lähellä olevat palvelut
Ranta (12.0 mailia) Golf (3.0 km) Ratsastus (2.0 km) Lääketieteellinen laitos (1.0 mailia)
Lentokenttä
Manchester - 75.0 mailia / 120.0 km
Tarkista sisään / ulos
Lauantai

Pine Lake Resortin ostaminen Diamond Resortsin aikaosuuksista

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Pine Lake Resort by Diamond Resorts ennen ostamista

Tietenkin haluamme sinun olevan täysin iloinen uudesta loma-asunnostasi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin sijoituksen Pine Lake Resort by Diamond Resortsin kanssa, miksi et yrittäisi ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, koska se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakeskuksessa ja nähdä tarkalleen, mihin sijoitat. Vuokrauksen jälkeen voit ostaa aikaosuuden tai yksinkertaisesti vuokrata toisen, kunnes löydät tarpeisiisi sopivan lomakeskuksen.

Diamond Resortsin myynti ja jälleenmyynti Pine Lake Resortissa

Travel & Leisure Group on myös erikoistunut aikaosuuksien myyntiin ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Pine Lake Resort by Diamond Resortsin kiinteistön myynnistä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisio parhailla kanavilla sekä verkkomainonta pyrkiessä myymään Diamond Resortsin Pine Lake Resortin aikaosuuksia.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia Pine Lake Resort by Diamond Resortsin käyttäminen voi olla turvallista tietäen, että he ovat turvallisissa käsissä rahojen kanssa, jotka on talletettu rahaston hallinnoimalle tilille. FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.