Kuva yrityksestä Pine Cliffs Resort
Kuva yrityksestä Pine Cliffs Resort
Kuva yrityksestä Pine Cliffs Resort
Kuva yrityksestä Pine Cliffs Resort
Kuva yrityksestä Pine Cliffs Resort

Osoite: Pinhal do Concelho, Falesia, Apartado 887, 8200-912, Albufeira, Portugali
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.pinecliffs.com

Oletko kiinnostunut Pine Cliffs Resortin myynnistä ja vuokrauksesta? Soita myyntitiimillemme nyt 0800 071 4674 tai + 44 (0) 1787 881111.


Saapuessaan palkittuun Pine Cliffs Golf & Country Clubiin on helppo ymmärtää, miksi tämä lomakeskus on yksi Euroopan johtavista luksus- ja perhekohteista. Matkailu ja vapaa-aika Ovat ylpeitä voidessamme esitellä osa-aikaisen Vaihtoehtoja täällä, sen upea asetus, josta on näkymät Praia de Falesian kallioille ja arvostetulle merenrantapaikalle Algarve, Portugali. Täydellinen auringonpaiste ja todellinen piilotettu jalokivi Albufeira, tämä laaja lomakeskus on suunniteltu perinteiseen portugalilaiseen tyyliin kauniilla laattoilla ja tavanomaisilla väreillä.

Loman aikana sinua kohdellaan viiden tähden majoituskohteisiin ja palveluihin - mukaan lukien monipuoliset urheilumahdollisuudet, kuten upea 9-reikäinen golfkenttä, tenniskenttiä, neljä uima-allasta ja vesiurheilumahdollisuus - sekä monipuoliset kulinaariset paikat, jotka Heijastavat erilaisia ​​kansainvälisiä ja paikallisia ruokia. Jos se on hemmotteleva pakopaikka, käytä kauneussalonki, heath-klubi, kauppoja ja putiikkeja. Nuoremmille vieraille on jopa lasten kylä, mikä osoittaa sen osa-aikaisen Pine Cliffs Golf & Country Clubilla on todella jokaiselle jotakin.

Kausitiedot Viikkonumero (t)
Hopea 1-10, 44-51
Kulta 11-26, 36-43, 52
Platina 27-35
Vanha vanha hopea 1-6, 12-15, 18-19, 24-26, 36-39, 45-49

Pine Cliffs Resortin tilat

Yksikkötyöt
Ilmastointi (kaikki yksiköt), astianpesukone (kaikki yksiköt), keittiö (kaikki yksiköt, minikeittiö), mikroaaltouuni (kaikki yksiköt), puhelin (kaikki yksiköt), pesukone / kuivausrumpu (kaikki yksiköt)
Lomakeskus
Ranta, Lastenhoito, Lastenallas, Kuntosali, Kalastus, Pelihuone, Golf, Kuntosali, Elävää viihdettä, Lääkärin palvelut, Leikkikenttä, Ravintola, Sauna, Snackbaari, Uima-allas (sisä / , Poreallas, Poreallas,
Lähellä olevat palvelut
Casino (10.0 mailia), Ruokakauppa (Läheiset), Ratsastus (3.0 mailia), Laitesukellus (10.0 mailia), Squash (Läheiset)
Lentokenttä
Faro - (30 mailia - 48 km)
Tarkista sisään / ulos
Perjantai, lauantai, sunnuntai, keskiviikko

Ostaminen Pine Cliffs Resort -ajaosakkeesta

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokrata Pine Cliffs Resort ennen ostamista

Tietenkin haluamme, että olette täysin iloisia uudesta loma-asunnostasi. Joten ennen kuin teet pitkäaikaisia ​​investointeja Pine Cliffs Resortiin, miksi et yritä vuokrata ensin? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, koska se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakeskuksessa ja nähdä tarkalleen, mitä investoit. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosakkeen tai yksinkertaisesti vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohteen tarpeisiisi.

Pine Cliffs Resortin myynti ja jälleenmyynti

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Pine Cliffs Resort -omaisuuden myynnistä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview ja satelliittitelevisio huippukanavilla sekä verkkomainonta pyrkimyksissä myydä aikaosuuksia Pine Cliffs Resortin kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia Pine Cliffs Resortin käyttäminen voi olla turvallista tietäen, että ne ovat turvallisissa käsissä rahoilla, jotka on talletettu luottotilille, jota hallinnoi FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.