Kuva yrityksestä Pine Cliffs Golf & Country Club
Kuva yrityksestä Pine Cliffs Golf & Country Club
Kuva yrityksestä Pine Cliffs Golf & Country Club
Kuva yrityksestä Pine Cliffs Golf & Country Club
Kuva yrityksestä Pine Cliffs Golf & Country Club

Osoite: Pinhal do Concelho, Falesia, Apartado 887, 8200-912, Albufeira, Portugali
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.pinecliffs.com

Napsauta tätä nähdäksesi lisää myytäviä ja vuokrattavia kiinteistöjä Pine Cliffs Resortissa


Saapuessaan palkittuun Pine Cliffs Golf & Country Clubiin on helppo ymmärtää, miksi tämä lomakeskus on yksi Euroopan johtavista luksus- ja perhekohteista. Matkailu ja vapaa-aika Ovat ylpeitä voidessamme esitellä osa-aikaisen Vaihtoehtoja täällä, sen upea asetus, josta on näkymät Praia de Falesian kallioille ja arvostetulle merenrantapaikalle Algarve, Portugali. Täydellinen auringonpaiste ja todellinen piilotettu jalokivi Albufeira, tämä laaja lomakeskus on suunniteltu perinteiseen portugalilaiseen tyyliin kauniilla laattoilla ja tavanomaisilla väreillä.

Loman aikana sinua kohdellaan viiden tähden majoituskohteisiin ja palveluihin - mukaan lukien monipuoliset urheilumahdollisuudet, kuten upea 9-reikäinen golfkenttä, tenniskenttiä, neljä uima-allasta ja vesiurheilumahdollisuus - sekä monipuoliset kulinaariset paikat, jotka Heijastavat erilaisia ​​kansainvälisiä ja paikallisia ruokia. Jos se on hemmotteleva pakopaikka, käytä kauneussalonki, heath-klubi, kauppoja ja putiikkeja. Nuoremmille vieraille on jopa lasten kylä, mikä osoittaa sen osa-aikaisen Pine Cliffs Golf & Country Clubilla on todella jokaiselle jotakin.

Kausitiedot Viikkonumero (t)
Hopea 1-10, 44-51
Kulta 11-26, 36-43, 52
Platina 27-35
Vanha vanha hopea 1-6, 12-15, 18-19, 24-26, 36-39, 45-49

Pine Cliffs Golf & Country Clubin palvelut

Yksikkötyöt
Ilmastointi (kaikki yksiköt), astianpesukone (kaikki yksiköt), keittiö (kaikki yksiköt, minikeittiö), mikroaaltouuni (kaikki yksiköt), puhelin (kaikki yksiköt), pesukone / kuivausrumpu (kaikki yksiköt)
Lomakeskus
Ranta, Lastenhoito, Lastenallas, Kuntosali, Kalastus, Pelihuone, Golf, Kuntosali, Elävää viihdettä, Lääkärin palvelut, Leikkikenttä, Ravintola, Sauna, Snackbaari, Uima-allas (sisä / , Poreallas, Poreallas,
Lähellä olevat palvelut
Casino (10.0 mailia), Ruokakauppa (Läheiset), Ratsastus (3.0 mailia), Laitesukellus (10.0 mailia), Squash (Läheiset)
Lentokenttä
Faro - (30 mailia - 48 km)
Tarkista sisään / ulos
Perjantai, lauantai, sunnuntai, keskiviikko

Pine Cliffs Golf & Country Clubin aikaosuuden ostaminen

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Pine Cliffs Golf & Country Club ennen ostamista

Tietenkin haluamme sinun olevan täysin iloinen uudesta loma-asunnostasi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin sijoituksen Pine Cliffs Golf & Country Clubiin, miksi et yrittäisi ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, koska se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakeskuksessa ja nähdä tarkalleen, mihin sijoitat. Vuokrauksen jälkeen voit ostaa aikaosuuden tai yksinkertaisesti vuokrata toisen, kunnes löydät tarpeisiisi sopivan lomakeskuksen.

Myynti ja jälleenmyynti Pine Cliffs Golf & Country Clubissa

Travel & Leisure Group on myös erikoistunut aikaosuuksien myyntiin ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Pine Cliffs Golf & Country Club -kiinteistön myynnistä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisio parhailla kanavilla sekä verkkomainonta pyrkiessä myymään aikaosuuksia Pine Cliffs Golf & Country Clubin kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia Pine Cliffs Golf & Country Clubin käyttäminen voi olla turvallista tietäen, että he ovat turvallisissa käsissä varoilla, jotka on talletettu rahaston hallinnoimalle tilille. FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.