Kuva Pier 7 Condominiums
Kuva Pier 7 Condominiums
Kuva Pier 7 Condominiums
Kuva Pier 7 Condominiums
Kuva Pier 7 Condominiums

Osoite: 711 Main St., Etelä-Yarmouth, MA, 2664, USA
Lisätietoja: 01787 881111

Oletko kiinnostunut kiinteistöistä myytävänä ja vuokralle Pier 7 Condominiumsissa? Soita myyntitiimimme nyt 0800 071 4674 tai + 44 (0) 1787 881111.


Travel & Leisure Groupilla meillä on mahdollisesti suurin omistusvarasto osoitteessa Pier 7 Condominiums kilpailukykyiseen hintaan. Useimmat myyjät ovat avoimia tarjouksille. Meillä on varastossa vielä useita viikkoja ja muiden yritysten tuhansia viikkoja. Jos haluat tiedustella tästä kiinteistöstä, täytä tällä sivulla oleva yhteydenottolomake tai soita meille ILMAISEKSI 0800 071 4674.

Pier 7 Condominiums Tilat

Yksikkötyöt
Ilmastointi (kaikki yksiköt), Matto (kaikki yksiköt), Puhelin (kaikki yksiköt),
Lomakeskus
Leikkikenttä, Sauna, Uima-allas (sisätiloissa), Poreallas,
Lähellä olevat palvelut
(5.0 mailia), Rannat (1.0 mailia) (1.0 mailia)
Lentokenttä
Boston Logan International - (100 mailia - 160 km)
Tarkista sisään / ulos
(Viikkoa) lauantaina

Nauti kotikokemuksesta kotiin Pier 7 Condominiumsissa

Kun ostat aikaosakkeita sellaisissa kohteissa kuin Pier 7 Condominiums, saat taatusti vuoteen. Siitä tulee nopeasti koti, joka tarjoaa ainutlaatuisen ja rauhallisen tauon jokapäiväisestä elämästäsi.

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Pier 7 Condominiums ennen kuin ostat

Tietenkin haluamme, että olette täysin iloisia uudesta loma-asunnostasi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin investointeja Pier 7 Condominiumsissa, miksi et yritä vuokrata ensin? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, koska se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakeskuksessa ja nähdä tarkalleen, mitä investoit. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosakkeen tai yksinkertaisesti vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohteen tarpeisiisi.

Myynti ja jälleenmyynti Pier 7 Condominiumsissa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Pier 7 Condominiums -omaisuuden myymisestä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisiolla kanavien yläpuolella sekä online-mainonnassa pyrittäessä myymään aikaosuudet Pier 7 Condominiumsin kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia käyttäen Pier 7 Condominiums voi olla turvallinen tietäen, että ne ovat turvallisissa käsiin rahoja, jotka on talletettu FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.