Kuva Pianeta Maratea
Kuva Pianeta Maratea
Kuva Pianeta Maratea
Kuva Pianeta Maratea
Kuva Pianeta Maratea

Osoite: Contrada Santa Caterina 233, Maratea, (PZ), ITALIA
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.pianetamaratea.net/

Kiinnostaako vuokra-asunto Pianeta Maratea? Soita myyntitiimimme nyt 0800 071 4674 tai + 44 (0) 1787 881111.


Travel & Leisure Groupilla meillä on mahdollisesti suurin omistusvarasto osoitteessa Pianeta Maratea kilpailukykyiseen hintaan. Useimmat myyjät ovat avoimia tarjouksille. Meillä on varastossa vielä useita viikkoja ja muiden yritysten tuhansia viikkoja. Jos haluat tiedustella tästä kiinteistöstä, täytä tällä sivulla oleva yhteydenottolomake tai soita meille ILMAISEKSI 0800 071 4674.

Pianeta Maratea Tilat

Yksikkötyöt
Keittiö (kaikki yksiköt, osittainen), puhelin (kaikki yksiköt),
Lomakeskus
Autovuokraamo, Lasten allas, Pelihuone, Päivittäistavarakauppa, Live-viihde, Lääketieteelliset tilat, Leikkikenttä, Ravintola, Snackbaari, Uima-allas,
Lähellä olevat palvelut
Ranta (2.0 mailia), Veneily (2.0 mailia), Kalastus (2.0 mailia), Kampaamo (2.0 mailia), Ratsastus (6.0 mailia), Järvi (16.0 mailia) Tennis (lähistöllä), vesihiihto (2.0 mailia), tuuli Surfing (2.0 mailia),
Lentokenttä
Napoli - (130 mailia - 209 km)
Tarkista sisään / ulos
Lauantai

Nauti koti kokemuksesta Pianeta Maratea

Kun ostat osa-aikaista kiinteistöä kuten Pianeta Maratea, sinulle taataan vuosittain päästä pois. Se tulee nopeasti kotiisi kotoiselta, joka tarjoaa ainutlaatuisen ja rauhallisen tauon arjesta.

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Pianeta Maratea ennen kuin ostat

Haluamme tietysti, että olet täysin iloinen uudesta lomastasi. Joten ennen kuin teet pitkäaikaista sijoitusta Pianeta Maratean kanssa, miksi et yritä ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, koska se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen mitä olet tekemässä. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan, joka sopii tarpeisiisi.

Myynnin ja jälleenmyynnin Pianeta Maratea

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Pianeta Maratea -omaisuuden myymisestä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisio-kanavilla sekä verkkomainontaa myytäessä aikaosuuksia Pianeta Maratean kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia Pianeta Maratea voi olla turvallinen tietäen, että se on turvallisessa kädessä talletettuihin varoihin FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.