Kuva Pheasant Park
Kuva Pheasant Park
Kuva Pheasant Park
Kuva Pheasant Park
Kuva Pheasant Park

Osoite: 130 Mill Road, PL 230
Sister Bay, WI, 54234, USA
Lisätietoja: 01787 881111

Kiinnostaako vuokra-asuntoja ja vuokra-asuntoja Pheasant Parkissa? Soita myyntitiimimme nyt 0800 071 4674 tai + 44 (0) 1787 881111.


Travel & Leisure Groupilla meillä on mahdollisesti suurin omistusvarasto osoitteessa Fasaani puisto kilpailukykyiseen hintaan. Useimmat myyjät ovat avoimia tarjouksille. Meillä on varastossa vielä useita viikkoja ja muiden yritysten tuhansia viikkoja. Jos haluat tiedustella tästä kiinteistöstä, täytä tällä sivulla oleva yhteydenottolomake tai soita meille ILMAISEKSI 0800 071 4674.

Fasaanipuiston palvelut

Yksikkötyöt
Ilmastointi (kaikki yksiköt), Matto (kaikki yksiköt), Astianpesukone (kaikki yksiköt), Takka - yksikkö (kaikki yksiköt), Keittiö (kaikki yksiköt, täysi), Mikroaaltouuni (kaikki yksiköt), Puhelin (kaikki yksiköt)
Lomakeskus
Kokoustilat, Maastohiihto, Kuntosali, Pelihuone, Vammaiset, Kuntoklubi, Pesula, Hissi, Leikkikenttä, Sauna, Uima-allas (sisätiloissa / ulkona), Tenniskenttä, Poreallas,
Lähellä olevat palvelut
Autovuokraamo (30.0 mailia), Ranta (Läheiset), Veneily (Läheiset), Casino (70.0 mailia), Laskettelu (30.0 mailia), Kalastus (lähistöllä), Golf (2.0 mailia), Päivittäistavarakauppa ), Ratsastus (Läheiset), Järvi (Läheiset), Live-viihde (Läheiset), Lääketieteellinen laitteisto (lähietäisyydessä), Racquetball (30.0 mailia), Ravintola (Läheiset), Laitesukellus (Läheiset), Tuulen surffaus (Läheiset),
Lentokenttä
Austin Straubel, Green Bay - (78 mailia - 125 km)
Tarkista sisään / ulos
Sunnuntai

Nauti kotin kokemuksesta kotiin Pheasant Parkissa

Kun ostat aikaosuuksia kiinteistöissä, kuten Fasaanin puistossa, taataan vuosittain päästä pois. Se tulee nopeasti kotiisi kotoa, joka tarjoaa ainutlaatuisen ja rauhallisen tauon arjesta.

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Fasaani Park ennen kuin ostat

Haluamme tietysti, että olet aivan iloinen uudesta lomastasi. Joten ennen kuin teet pitkäaikaisen investoinnin Pheasant Parkilla, miksi et yritä ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, sillä se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen, mitä investoit. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan, joka sopii tarpeisiisi.

Myynti ja jälleenmyynti Pheasant Parkissa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Pheasant Park -omaisuuden myymisestä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisiossa kanavien yläpuolella sekä online-mainonnassa pyrittäessä myymään aikaosuuksia Fasaanin puistossa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia käyttämällä Pheasant Park voi olla turvallinen tietäen, että ne ovat turvallisia käsiin rahoja talletetaan luottamus huomioon hallinnassa FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.