Kuva Pestana Rio Atlantica Hotel
Kuva Pestana Rio Atlantica Hotel
Kuva Pestana Rio Atlantica Hotel
Kuva Pestana Rio Atlantica Hotel
Kuva Pestana Rio Atlantica Hotel

Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.pestanahotels.com.br

Kiinnostaako vuokra-asuntoja ja vuokrata Pestana Rio Atlantica Hotel? Soita myyntitiimimme nyt 0800 071 4674 tai + 44 (0) 1787 881111.


Travel & Leisure Groupilla meillä on mahdollisesti suurin omistusvarasto osoitteessa Pestana Rio Atlantica Hotel kilpailukykyiseen hintaan. Useimmat myyjät ovat avoimia tarjouksille. Meillä on varastossa vielä useita viikkoja ja muiden yritysten tuhansia viikkoja. Jos haluat tiedustella tästä kiinteistöstä, täytä tällä sivulla oleva yhteydenottolomake tai soita meille ILMAISEKSI 0800 071 4674.

Pestana Rio Atlantica -hotellin mukavuudet

Yksikkötyöt
Ilmastointi (kaikki yksiköt), puhelin (kaikki yksiköt),
Lomakeskus
Autovuokraamo, Ranta, Veneily (varusteet), Kasino, Kokoustilat, Kuntosali, Kalastus (varusteet), Päivittäistavarakauppa, Pesula, Hissi, Lääketieteellinen laitteisto, Ravintola, Sauna, Laitesukellus , Snackbaari, Uima-allas, Vesihiihto (varuste), Surffaus,
Lähellä olevat palvelut
Järvi (2.0 mailia),
Lentokenttä
Rio de Janeiro International - (1 mailia - 1 km)
Tarkista sisään / ulos
Perjantai

Nauti Pestana Rio Atlantica -hotellin kotoa

Kun ostat osa-aikaista kiinteistöä esimerkiksi Pestana Rio Atlantica -hotellilla, taataan vuosittain päästäksesi pois. Se tulee nopeasti kotiisi kotoiselta, joka tarjoaa ainutlaatuisen ja rauhallisen tauon arjesta.

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Pestana Rio Atlantica Hotel ennen kuin ostat

Haluamme tietysti, että olet täysin iloinen uudesta lomastasi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin sijoituksen Pestana Rio Atlantica -hotellin kanssa, miksi et yritä ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, koska se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen mitä olet tekemässä. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan, joka sopii tarpeisiisi.

Myynti ja jälleenmyynti Pestana Rio Atlantica -hotellissa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Pestana Rio Atlantica Hotel -hotellin myymisestä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisiokanavilla sekä verkkomainontaa myytäessä aikaosuuksia Pestana Rio Atlantica -hotellin kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia käyttämällä Pestana Rio Atlantica -hotellia voi olla turvallinen tietäen, että ne ovat turvallisissa käsiin talletettuihin varoihin FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.