Kuva Pestana Promenade Hotel Ocean Resort
Kuva Pestana Promenade Hotel Ocean Resort
Kuva Pestana Promenade Hotel Ocean Resort
Kuva Pestana Promenade Hotel Ocean Resort
Kuva Pestana Promenade Hotel Ocean Resort

Osoite: Pestana Promenade Hotel Ocean Resort, Rua Simplício dos Passos, 31 Funchal, 9004-576 Funchal, Madeira, Portugali
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.pestanavacationclub.com

Klikkaa tästä nähdäksesi lisää kiinteistöjä myytävänä ja vuokrata Pestana Promenade Hotel Ocean Resort


Madeiran saarella sijaitseva Pestana Promenade Hotel Ocean Resort on yksi saaren suurimmista uima-altaista ja 1,100-neliömetrin sisä- ja ulkouima-alueilta on helppo nähdä, miksi. Uima-alueita lomakeskuksessa ovat uima-allas, rata-allas ja trooppinen laguuni. Matkailu ja vapaa-aika Osa-aikaiset välittäjät tietävät, että löydät lähistöllä mukavia asioita, kuten vierailemalla paikallisessa ravintolassa, tekemässä paikallisia kierroksia tai tekemään suurimman osan rannasta.

Funchalissa, Portugalissa sijaitseva RCI Gold Crown -hotelli on merenrantahotelli, jossa on brasilialaista designia ja suuria oleskelutiloja. Lido Praia Formoso -rannalta kulkevan promenadin edessä on useimmat huoneista merinäkymät. Lomakeskuksen mukavuuksiin kuuluvat uima-allasalueet, kuntosali ja kuntosali, poreallas, spa-ravintola ja baari.

lomaosakkeen Pestana Promenade Hotel Ocean Resortin jälleenmyynnit tulevat monissa studio-, yksi- ja kahden makuuhuoneen yksiköissä. Studio-yksiköt voivat nukkua kahdessa hengessä, kun taas yksi- ja kahden makuuhuoneen yksiköt voivat nukkua yksitellen neljän ja kuuden henkilön välillä. Huoneistot ovat hyvin varustettuja ja korkealaatuisia.

Ostaminen Pestana Promenade Hotel Ocean Resortin aikaosuudet

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Pestana Promenade Hotel Ocean Resort ennen kuin ostat

Tietenkin haluamme sinun olevan täysin tyytyväisiä uuteen lomakotiisi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin sijoituksen Pestana Promenade Hotel Ocean Resortin kanssa, miksi et yritä ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, sillä se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen mitä olet tekemässä. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vain vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan tarpeisiisi.

Myynti ja jälleenmyynti Pestana Promenade Hotel Ocean Resortissa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Pestana Promenade Hotel Ocean Resort -omaisuuden myynnistä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisio-kanavilla sekä verkkomainontaa myytäessä aikaosuuksia Pestana Promenade Hotel Ocean Resortin kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia käyttämällä Pestana Promenade Hotel Ocean Resortia voi olla turvallinen tietäen, että ne ovat turvallisissa käsiin talletettuihin varoihin FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.