Kuva Pestana Miramar
Kuva Pestana Miramar
Kuva Pestana Miramar
Kuva Pestana Miramar
Kuva Pestana Miramar

Osoite: Pestana Miramar, Rua Imperatriz D.Amélia, Estrada Monumental 182/194, 9000-098 Funchal, Madeira, Portugali
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: ww.pestanavacationclub.com

Napsauta tätä nähdäksesi lisää myytäviä ja vuokrattavia kiinteistöjä Pestana Miramarissa


RCI Gold Crown Resort Pestana Miramar sijaitsee kauniiden nurmikoiden ja puutarhojen keskellä, jotka sijaitsevat vain 300 jalka päässä rannasta Madeiran upealla alueella. Vieraat löytävät monenlaisia ​​asioita lähistöllä, mukaan lukien erinomaiset ravintolat, julkiset puutarhat, vuoristopolut ja risteilyt mm.

Matkailu ja vapaa-aika Timeshare-välittäjät uskovat, että tämä lomake ylpeilee yrittäessään tarjota asiakkailleen kaikkea mitä he mahdollisesti voisivat olla lomalla. Lomakeskuksessa on neljä ravintolaa, makean veden ulkouima-allas, jossa on erillinen lasten alue ja allasbaari, lämmitetty sisäuima-allas, pelihuone biljardipöydällä, kampaamo, kuntosali, kuntosali, sauna, poreallas ja poreallas. lomaosakkeen Omistajat täältä löydät hierontaa on saatavilla nimellistä maksua plus pyykinpalvelu on saatavilla tämän upean keinona.

Huoneistot sijaitsevat monissa studiossa, yhden ja kahden makuuhuoneen yksiköissä, jotka nukkuvat kahden ja kuuden hengen välillä. Vieraat löytävät majoituksen hienolla tavalla, joka sopii sen sijaintiin Funchalissa, Portugalissa. Pestana Miramar -huoneistoissa on tyypillisesti täysin varustettu minikeittiö, kaapeli-tv, suoravalintapuhelimet, oma kylpyhuone, hiustenkuivaaja ja oma parveke.

Pestana Miramar Tilat

Yksikkötyöt
Ilmastointi (kaikki yksiköt), Keittiö (kaikki yksiköt, osittainen / täysi), mikroaaltouuni (kaikki yksiköt), puhelin (kaikki yksiköt)
Lomakeskus
Autovuokraamo, Pelihuone, Pesula, Hissi, Livenviihde, Ravintola, Sauna, Snackbaari, Uima-allas (sisätiloissa / ulkona), Poreallas,
Lähellä olevat palvelut
(Lähellä), Kasinot (lähistöllä), Kalastus (lähistöllä), Golf (5.0 mailia), Ruokakauppa (lähistöllä), Lääketieteellinen laitteisto (lähietäisyydellä), Sukellus Tennis (lähellä),
Lentokenttä
Funchal / Santa Catarina - (12 mailia - 19 km)
Tarkista sisään / ulos
(Viikkoa) torstai, maanantai

Ostaminen Pestana Miramar aikaosuudet

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Pestana Miramar ennen kuin ostat

Tietenkin haluamme sinun olevan täysin tyytyväisiä uuteen lomakotiisi. Joten ennen kuin teet pitkäaikaisen sijoituksen Pestana Miramarin kanssa, miksi et yritä ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, sillä se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen mitä olet tekemässä. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vain vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan tarpeisiisi.

Myynti ja jälleenmyynti Pestana Miramarissa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Pestana Miramar -omaisuuden myymisestä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisiokanavilla sekä verkkomainontaa myytäessä aikaosuuksia Pestana Miramarin kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia Käyttämällä Pestana Miramaria voi olla turvallinen tietäen, että ne ovat turvallisessa kädessä rahat, jotka on talletettu FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.