Kuva Pestana Madeira Beach Club
Kuva Pestana Madeira Beach Club
Kuva Pestana Madeira Beach Club
Kuva Pestana Madeira Beach Club
Kuva Pestana Madeira Beach Club

Osoite: Pestana Carlton Madeira Hotel, Largo António Nobre, nº1, 9004-531, Funchal, Madeira, Portugali
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.pestana.com

Klikkaa tästä nähdäksesi lisää myytäviä ja vuokrattavia kiinteistöjä Pestana Madeira Beach Clubilla


Saapuessasi sinun osa-aikaisen Pestana Madeira Beach Clubissa Funchalissa Portugalissa, sanot: "Bela, bela!" Tämä valtameri paratiisi tarjoaa todella ylellinen ympäristö - sen lasi-fronted parvekkeet, jotka tarjoavat upeat merinäkymät sängyssä sängyssä, sen uskomattomaan asentoon huipulla kalliot, jotka näyttävät yli lahden Funchalin ja meren ulkopuolella.

Mukavuus ja tyyli sekoittuvat houkuttelevaan sviittiisi tai huoneistasi - täysin ilmastoitua, voit rentoutua ja jäähtyä päivän päätteeksi, kun aurinkoa ajetaan uima-altaan ääressä tai hikoilemalla laajalla kuntosalilla. Kun olet spruced - tai vaikka et ole - ottaa matkan alakerrassa valita useita palkittuja ravintoloita, jotka tarjoavat hieno ruokailukokemus korkit pois päivät.

Lomakeskus sijaitsee ihanteellisella paikalla lähellä rantoja ja ostosmahdollisuuksia, ja lähellä Funchalia on merenrantakaupunki, jossa on tyylikäs mutta rento ilmapiiri - erinomainen paikka pysähtymään päivään riippumatta siitä, oletko lapsiperhe tai pari romanttisella lomalla. Todellakin on jokaiselle jotakin. Ylpeänä, Matkailu ja vapaa-aika aikakauslehtien välittäjät edustavat Pestana Madeira Beach Clubia.

Pestana Madeira Beach Club Tilat

Yksikkötyöt
Ilmastointi (kaikki yksiköt), matto (kaikki yksiköt), keittiö (kaikki yksiköt, osittainen), mikroaaltouuni (joissakin yksiköissä), puhelin (kaikki yksiköt)
Lomakeskus
Autovuokraamo, Lasten allas, Kuntosali, Kalastus, Kampaaja, Kuntoklubi, Pesula, Hissi, Elävää viihdettä, Ravintola, Sauna, Uima-allas, Tenniskenttä, Poreallas,
Lähellä olevat palvelut
Kasino (lähistöllä), Golf (4.0 mailia), Ruokakauppa (lähistöllä), Lääkäripalvelut (lähietäisyydet), Squash (1.0 mailia), Vesiurheilu (lähistöllä)
Lentokenttä
Funchal / Santa Catarina - (12 mailia - 19 km)
Tarkista sisään / ulos
(Viikkoa) maanantaina

Ostaminen Pestana Madeira Beach Clubin aikaosuudet

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Pestana Madeira Beach Club ennen kuin ostat

Tietenkin haluamme sinun olevan täysin tyytyväisiä uuteen lomakotiisi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin sijoituksen Pestana Madeira Beach Clubin kanssa, miksi et yritä ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, sillä se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen mitä olet tekemässä. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vain vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan tarpeisiisi.

Myynti ja jälleenmyynti Pestana Madeira Beach Clubissa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Pestana Madeira Beach Club -omaisuuden myymisestä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisiolla kanavilla sekä online-mainoksilla pyrittäessä myymään aikaosuuksia Pestana Madeira Beach Clubin kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia käyttämällä Pestana Madeira Beach Clubia voi olla turvallinen tietäen, että ne ovat turvallisessa kädessä rahat, jotka on talletettu FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.