Kuva Pestana Bahia Conference Resort
Kuva Pestana Bahia Conference Resort
Kuva Pestana Bahia Conference Resort
Kuva Pestana Bahia Conference Resort
Kuva Pestana Bahia Conference Resort
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.pestana.com

Kiinnostaako vuokra-asuntoja ja vuokra-asuntoja Pestana Bahia Conference Resortissa? Soita myyntitiimimme nyt 0800 071 4674 tai + 44 (0) 1787 881111.


Travel & Leisure Groupilla meillä on mahdollisesti suurin omistusvarasto osoitteessa Pestana Bahia Conference Resort kilpailukykyiseen hintaan. Useimmat myyjät ovat avoimia tarjouksille. Meillä on varastossa vielä useita viikkoja ja muiden yritysten tuhansia viikkoja. Jos haluat tiedustella tästä kiinteistöstä, täytä tällä sivulla oleva yhteydenottolomake tai soita meille ILMAISEKSI 0800 071 4674.

Pestana Bahian konferenssikeskuksen palvelut

Yksikkötyöt
Ilmastointi (kaikki yksiköt), matto (joissakin yksiköissä), mikroaaltouuni (joissakin yksiköissä), puhelin (kaikki yksiköt),
Lomakeskus
Lastenallas, konferenssitilat, kuntosali, pelihuone, ruokakauppa, kampaaja, pesula, hissi, lääketieteelliset laitteet, leikkikenttä, ravintola, sauna, snackbaari,
Lähellä olevat palvelut
Autovuokraamo (Läheiset), Ranta (Läheiset), Laitesukellus (Läheiset), Ostoskeskus (11.0 mailia), Tuuli Surfing (Läheiset),
Lentokenttä
Salvador International - (16 mailia - 25 km)
Tarkista sisään / ulos
Perjantai

Nauti Pestana Bahia Conference Resort -hotellin kotikokemuksesta

Kun ostat aikaosuuksia kiinteistöissä kuten Pestana Bahia Conference Resort, taataan vuosittain päästä pois. Se tulee nopeasti kotiisi kotoa, joka tarjoaa ainutlaatuisen ja rauhallisen tauon arjesta.

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Pestana Bahia Conference Resort ennen kuin ostat

Tietenkin haluamme sinun olevan täysin tyytyväisiä uuteen lomakotiisi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin investointeja Pestana Bahia Conference Resortin kanssa, miksi et yritä ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, sillä se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen mitä olet tekemässä. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vain vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan tarpeisiisi.

Myynnin ja jälleenmyynnin Pestana Bahia Conference Resortissa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Pestana Bahia Conference Resort -omaisuuden myymisestä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisio-kanavilla sekä verkkomainontaa myytäessä aikaosuuksia Pestana Bahia Conference Resortin kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia käyttämällä Pestana Bahia Conference Resortia voi olla turvallinen tietäen, että ne ovat turvallisessa kädessä rahat, jotka on talletettu FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.