Kuva Pestana Angra Beach Resort
Kuva Pestana Angra Beach Resort
Kuva Pestana Angra Beach Resort
Kuva Pestana Angra Beach Resort
Kuva Pestana Angra Beach Resort
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.pestana.com

Kiinnostaako myytäviä ja vuokrattavia kiinteistöjä Pestana Angra Beach Resortissa? Soita myyntitiimillemme nyt numeroilla 0800 071 4674 tai + 44 (0) 1787 881111.


Travel & Leisure Groupilla meillä on mahdollisesti suurin omistusvarasto osoitteessa Pestana Angra Beach Resort kilpailukykyiseen hintaan. Useimmat myyjät ovat avoimia tarjouksille. Meillä on varastossa vielä useita viikkoja ja muiden yritysten tuhansia viikkoja. Jos haluat tiedustella tästä kiinteistöstä, täytä tällä sivulla oleva yhteydenottolomake tai soita meille ILMAISEKSI 0800 071 4674.

Pestana Angra Beach Resort -tilat

Yksikkötyöt
Ilmastointi (kaikki yksiköt), puhelin (kaikki yksiköt),
Lomakeskus
Autonvuokraus, Rannat, Veneily, Lasten uima-allas, Konferenssitilat, Liikuntavälineet, Kalastus, Pelihuone, Ruokakauppa, Pesula, Live-viihde, Lääketieteelliset tilat, Leikkikenttäalue, Ravintola, Sauna, Sukellus, Snackbaari, Uima-allas, Vesi Hiihto, purjelautailu,
Lähellä olevat palvelut
Ostoskeskus (1.0 mailia),
Lentokenttä
TBA - (90 mailia - 144 km)
Tarkista sisään / ulos
Perjantai

Nauti kotona kotokokemuksesta Pestana Angra Beach Resort -hotellissa

Kun ostat lomaosakkeita kiinteistöissä, kuten Pestana Angra Beach Resort, sinulle taataan vuosittain poistuminen. Siitä tulee nopeasti kotisi kotona, joka tarjoaa ainutlaatuisen, rauhallisen tauon arjestasi.

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokra Pestana Angra Beach Resort ennen ostamista

Tietysti haluamme, että olet täysin iloinen uudesta lomakodistasi. Joten ennen kuin teet pitkäaikaista sijoitusta Pestana Angra Beach Resortin kanssa, miksi et yritä vuokrata ensin? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, koska se antaa sinulle mahdollisuuden käydä lomakeskuksessa ja nähdä tarkalleen mitä sijoitat. Vuokrauksen jälkeen voit ostaa osto-oikeuden tai yksinkertaisesti vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakeskuksen tarpeitasi vastaavaksi.

Myynti ja jälleenmyynti Pestana Angra Beach Resortissa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Pestana Angra Beach Resort -omaisuuden myymisestä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisiolla huippukanavilla sekä verkkomainonnalla pyrkiessä myymään aikaosuuksia Pestana Angra Beach Resortin kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia Pestana Angra Beach Resort -sovelluksen käyttö voi olla turvallista tietäen, että he ovat turvallisissa käsissä rahasumman kanssa, joka on talletettu FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.