Kuva Pestana Alvor Praia Luxury Collection
Kuva Pestana Alvor Praia Luxury Collection
Kuva Pestana Alvor Praia Luxury Collection
Kuva Pestana Alvor Praia Luxury Collection
Kuva Pestana Alvor Praia Luxury Collection

Osoite: Pestana Alvor Praia, Praia dos Tres Irmaos, 8501-904, Portimao, Portugali
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.pestanavacationclub.com/index.php/en/alg-resorts-en/luxury-collection-algarve-en

Kiinnostaako myytäviä ja vuokrattavia kiinteistöjä Pestana Alvor Praia Luxury Collection? Soita myyntitiimillemme nyt numeroon 0800 071 4674 tai +44 (0) 1787 881111.


- Pestana Luxury Collection on valikoima yksiö, yksi makuuhuone ja kaksi makuuhuonetta osa-aikaisen asuntoja. Nämä tarjoavat ainutlaatuisen kokemuksen korkealaatuisille jäsenille. Omistajat voivat paeta omalle yksityiselle retriitinsä, joka tarjoaa mukavuutta ja nautintoa. Jäsenet tulevat tervetulleiksi ystävälliseen, henkilökohtaiseen palveluun, jossa kaikki tarpeesi ovat mukana.

Alvor Luxury Collection -huoneistot sijaitsevat Pestana Alvor Praia -hotellin alueella aivan upealla Tres Irmaos -rannalla, josta pääsee helposti rantaravintoloihin ja kultaiseen hiekkaan. Palveluihin kuuluu sisäuima-allas, ulkouima-allas, kuntokeskus, kuntosali, turkkilainen sauna, sauna, kampaamo, wellness-keskus hoitohuoneella ja kaksi ravintolaa ja baaria. Pestana Alto Golf on 1km päässä golfin harrastajille ja tenniskeskukselle 2-säätilastoilla ja 7-saviurilla.

Puutarhahuoneistot ovat myös osa Alvor Praian luksuskokoelmaa ja niillä on samat standardit, mutta ne sijaitsevat hotellin toisessa päässä (hotellin oikealla puolella, jos olet merelle päin), josta on upea merinäköala ja näkymät kauniille puutarha-alueelle.

Ostaminen Pestana Alvor Praia Luxury Collection aikaosuus

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Pestana Alvor Praia Luxury Collection ennen kuin ostat

Haluamme tietysti, että olet aivan iloinen uudesta lomastasi. Joten ennen kuin teet pitkäaikaisen sijoituksen Pestana Alvor Praia Luxury Collection -mallin kanssa, miksi et yritä ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, sillä se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen, mitä investoit. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan, joka sopii tarpeisiisi.

Myynnin ja jälleenmyynnin Pestana Alvor Praia Luxury -kokoelmassa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Pestana Alvor Praia Luxury Collection -omaisuuden myynnistä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisio-kanavilla sekä verkkomainontaa myytäessä aikaosuuksia Pestana Alvor Praia Luxury -kokoelmalla.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia käyttämällä Pestana Alvor Praia Luxury Collectionia voi olla turvallinen tietäen, että ne ovat turvallisissa käsiin talletettuihin summiin FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.