Kuva Penina Golf Apartments
Kuva Penina Golf Apartments
Kuva Penina Golf Apartments
Kuva Penina Golf Apartments
Kuva Penina Golf Apartments

Osoite: PO Box 32, Penina, 8500-082, Alvor Portimao, Portugali
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: peninaapartments.com

Kiinnostaako Penina Golf Apartmentsissa myytäviä ja vuokrattavia kiinteistöjä? Soita myyntitiimillemme nyt numeroon 0800 071 4674 tai +44 (0) 1787 881111.


Penina Golf Apartments ovat ainutlaatuisia osa-aikaisen 24 asuntyylisen asunnon kehittäminen. Ne sijaitsevat Penina Estaten ja kuuluisan 5 tähden alueella Penina Hotel and Golf Resort ja ovat Henry Cottonin suunnitteleman Penina Championshipin golfkentän tunnusomaisen 13. reiän vieressä.

Koostuu 2 makuuhuoneen, 3 makuuhuoneen ja 4 makuuhuoneen huoneistoista, joissa on seuraavat ominaisuudet ja mukavuudet:

 • Runsaat hyvin hoidetut puutarhat.
 • Yksityinen uima-allas ja allasalue, täysin kalustettu riittävällä määrällä aurinkovarjoja ja aurinkotuoleja.
 • Allastalo, jossa suihkut ja wc:t.
 • Täysin varusteltu keittiö, jossa jääkaappi, pesukone, mikroaaltouuni ja astianpesukone.
 • Taulutelevisio, jossa on useita avoimia kanavia, DVD-soitin ja ilmainen WiFi.
 • Suuri parveke, ihanteellinen rentoutumiseen ja ulkona syömiseen. Varustettu grillillä, pöydällä ja tuoleilla ja lepotuoleilla.
 • Asuntojen koot 94 neliömetriä - 118 neliömetriä - 142 neliömetriä ilman parveketta.
 • Työmaajohtajalla ja henkilökunnalla.
 • Täysin puhdistettu joka viikko, mukaan lukien puhtaat liinavaatteet uima-allas ja kylpypyyhkeet. Lisäsiivouspalvelu tilauksesta.
 • Sähköiset golfkärryt ja golfmailat edulliseen hintaan.
 • Vauvansänkyjä liinavaatteineen ja syöttötuoleja voi varata ilman lisämaksua saatavuuden mukaan.
 • Penina Golf Apartmentsin aikaosuuden ostaminen

  Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

  Vuokraa Penina Golf Apartments ennen kuin ostat

  Tietenkin haluamme sinun olevan täysin tyytyväisiä uuteen lomakotiisi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin sijoituksen Penina Golf Apartmentsin kanssa, miksi et yritä ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, sillä se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen mitä olet tekemässä. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vain vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan tarpeisiisi.

  Myynti ja jälleenmyynti Penina Golf Apartmentsissa

  Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Penina Golf Apartments -omaisuuden myynnistä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisio-kanavilla sekä verkkomainontaa pyrittäessä myymään aikaosuuksia Penina Golf Apartmentsin kanssa.

  Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia käyttämällä Penina Golf Apartments voi olla turvallinen tietäen, että ne ovat turvallisissa käsiin rahoja talletetaan luottamustilin hallinnoima FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

  Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.