Kuva yrityksestä Circle at Paradisus Palma Real
Kuva yrityksestä Circle at Paradisus Palma Real
Kuva yrityksestä Circle at Paradisus Palma Real
Kuva yrityksestä Circle at Paradisus Palma Real
Kuva yrityksestä Circle at Paradisus Palma Real

Osoite: Playas de Bavaro KM 0, Bavaro, 23000, Dominikaaninen tasavalta
Lisätietoja: 01787 881111

Kiinnostaako Circle at Paradisus Palma Real myytäviä ja vuokrattavia kiinteistöjä? Soita myyntitiimiimme nyt numeroon 0800 071 4674 tai +44 (0)1787 881111.


Ainutlaatuinen ja korkeatasoinen kokemus, joka on kuratoitu jokaisen toiveesi ympärille, jossa yksityiskohtiin huomioiminen on avainasemassa The Circle -omaisuudessa, jotta voit saavuttaa täydellisen tyytyväisyytesi. Hieno All Inclusive -kulinaarinen konsepti, jonka ulkonäkö ja tuntuma ja huolellisuus kilpailevat minkä tahansa ei-all-inclusive-tarjouksen kanssa. Ylivoimainen täyden palvelun kylpylä yhteistyössä maailmankuulun Natura Bissen kanssa, joka tarjoaa ansaittuja kuninkaallisia hoitoja kaikille aisteille täysin henkiin. Vesipuisto lasten iloksi. Aqua Park on paras paikka lomakeskuksessa lapsille, hauskaa ja paljon hymyjä, joita et halua missata. Aqua Parkissa on kyse jatkuvasta roiskumisesta ja liukumisesta vesiliukumäkien läpi.

Buying Circle Paradisus Palma Realista aikaosuus

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Circle Paradisus Palma Realista ennen ostamista

Tietenkin haluamme sinun olevan täysin iloinen uudesta loma-asunnostasi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin sijoituksen Circlen kanssa Paradisus Palma Realissa, miksi et yrittäisi ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, koska se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakeskuksessa ja nähdä tarkalleen, mihin sijoitat. Vuokrauksen jälkeen voit ostaa aikaosuuden tai yksinkertaisesti vuokrata toisen, kunnes löydät tarpeisiisi sopivan lomakeskuksen.

Myynti ja jälleenmyynti Circle at Paradisus Palma Real

Travel & Leisure Group on myös erikoistunut aikaosuuksien myyntiin ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Circlen myynnistä Paradisus Palma Realissa. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisio parhailla kanavilla sekä online-mainonta pyrittäessä myymään aikaosuuksia Circlen kanssa Paradisus Palma Realissa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia Circlen käyttäminen Paradisus Palma Realissa voi olla turvallista tietäen, että he ovat turvallisissa käsissä rahojen kanssa, jotka on talletettu rahaston hallinnoimalle tilille. FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.