Kuva Oasis Lakes at the Fountains
Kuva Oasis Lakes at the Fountains
Kuva Oasis Lakes at the Fountains
Kuva Oasis Lakes at the Fountains
Kuva Oasis Lakes at the Fountains

Osoite: 12400 S. International Drive, Orlando, FL 32821, Florida, USA
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.bluegreenonline.com

Napsauta tätä nähdäksesi lisää myytäviä ja vuokrattavia kiinteistöjä Oasis Lakes at the Fountainsissa


Tutustu osa-aikaisen Ja keskeisellä paikalla sijaitseva Oasis Lakes Resort Orlando, Florida. Tämä kauniin seesteinen Eve-järvi näkymät tarjoavat kaiken mitä tarvitset joko rentouttavalle lomalle tai viihdyttävästä seikkailusta viiden meripeninkulman päässä Walt Disney Worlden ja vain kahden mailin päässä SeaWorldista. Jos et halua matkustaa, Lake Eve tarjoaa mahdollisuuden kalastukseen ja paddleboat ratsastaa aivan keinona. Lomakeskus on sisustettu täysin ja ylläpidettynä, bambu lattiat, graniitti laskurit, ainutlaatuinen valaistus ja nykyaikainen kalustus-useimmat näköalalla järvelle. Sinulla on myös täysin turvallinen 24-tunnin turvallisuus tässä aidatulla kompleksilla.

Ruokakaupat ovat lähellä, jos haluat kokata omassa täysin varustetussa keittiössä, tai sinulla on myös ravintoloita sekä paikan päällä että lähellä, kuten uima-altaan vesiohenteinen baari H2O. Jos palaat myöhään päivästä puistoissa, tilaa pizza toimittaa huoneistasi lomakeskuksen omasta Domino's Pizza -palvelusta. Kun kaikki on käytännössä kotiovellesi, Matkailu ja vapaa-aika Uskoo, ettet voi todella mennä vikaan osa-aikaisen Oasis Lakes Resortissa.

Oasis Lakes at Fountains Facilities

Yksikkötyöt
Ilmastointi (kaikki yksiköt), Matto (kaikki yksiköt), Astianpesukone (kaikki yksiköt), Keittiö (kaikki yksiköt, täysi), Pesula (kaikki yksiköt), Mikroaaltouuni (kaikki yksiköt), Puhelin (kaikki yksiköt), pesukone / yksikköä),
Lomakeskus
Poreallas, Uima-allas, Sauna, Snackbaari, Kylpylä, Uima-allas, Vesiurheilu, Vesiskootteri, Kalastus, Pelihuone,
Lähellä olevat palvelut
Autovuokraamo (5.0 mailia), kokoustilat (4.0 mailia), Golf (lähellä), ruokakauppaan (2.0 mailia), kampaaja (2.0 mailia), ratsastus (lähellä), Lääketieteellisen teknologian (2.0 mailia), ostoskeskus (2.0 mailia ), Vesihiihto (5.0 mailia),
Lentokenttä
Orlando International - (15 mailia - 24 km)
Tarkista sisään / ulos
Perjantai lauantai

Ostaminen Oasis Lakes at Fountains aikaosuudet

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokrat Oasis Lakes at Fountains ennen kuin ostat

Tietenkin haluamme sinun olevan täysin tyytyväisiä uuteen lomakotiisi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin investoinnit Oasis Lakes on Fountains miksi et yritä vuokrata ensin? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, sillä se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen mitä olet tekemässä. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vain vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan tarpeisiisi.

Myynnin ja jälleenmyynnin Oasis Lakes at Fountains

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Oasis-järvien myymisestä Fountains-kiinteistössä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisiolla kanavien yläpuolella sekä verkkomainonnalla pyrittäessä myymään aikaosuuksia Oasis Lakes -suihkulähteiden läheisyydessä.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia käyttämällä Oasis Lakes on Fountains voi olla turvallista tietäen, että ne ovat turvallisia käsiin rahoja talletetaan luottamus huomioon hallinnassa FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.