Kuva Oakmont Resort
Kuva Oakmont Resort
Kuva Oakmont Resort
Kuva Oakmont Resort
Kuva Oakmont Resort

Osoite: 2735 Middlecreek Road, Pigeon Forge, TN, 37863, Yhdysvallat
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.oakmontresort.com

Kiinnostaako vuokra-asuntoja ja vuokrataan Oakmont Resortissa? Soita myyntitiimimme nyt 0800 071 4674 tai + 44 (0) 1787 881111.


Travel & Leisure Groupilla meillä on mahdollisesti suurin omistusvarasto osoitteessa Oakmont Resort kilpailukykyiseen hintaan. Useimmat myyjät ovat avoimia tarjouksille. Meillä on varastossa vielä useita viikkoja ja muiden yritysten tuhansia viikkoja. Jos haluat tiedustella tästä kiinteistöstä, täytä tällä sivulla oleva yhteydenottolomake tai soita meille ILMAISEKSI 0800 071 4674.

Oakmont Resort Palvelut

Yksikkötyöt
Ilmastointi (kaikki yksiköt), matto (kaikki yksiköt), astianpesukone (kaikki yksiköt), keittiö (kaikki yksiköt, täysi), mikroaaltouuni (kaikki yksiköt), puhelin (kaikki yksiköt)
Lomakeskus
Lasten uima-allas, Pesula, Leikkikenttä, Sauna, Uima-allas (sisätiloissa / ulkona), Poreallas,
Lähellä olevat palvelut
Autovuokraamo (5.0 mailia), Veneily (14.0 mailia), Laskettelu (8.0 mailia), Kalastus (14.0 mailia), Golf (lähistöllä), Päivittäistavarakauppa (lähistöllä), Kampaamo (2.0), Ratsastus (7.0 mailia) Järvi (14.0 mailia), Live-viihde (2.0 mailia), Lääkäripalvelut (2.0 mailia), Ravintola (Läheiset), Ostoskeskus (Läheiset), Hiihtokoulu (8.0 mailia)
Lentokenttä
Knoxville - (45 mailia - 72 km)
Tarkista sisään / ulos
(Viikkoa) perjantaina, lauantaina, sunnuntaina

Nauti kotikokemuksesta kotiin Oakmont Resortissa

Kun ostat osa-aikaista kiinteistöä kuten Oakmont Resort, olet taattu vuosittain päästä pois. Se tulee nopeasti kotiisi kotoa tarjoamalla ainutlaatuisen ja rauhallisen tauon arjesta.

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Oakmont Resort ennen kuin ostat

Haluamme tietysti, että olet aivan iloinen uudesta lomastasi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin investoinnin Oakmont Resortiin, miksi et yritä ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, sillä se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen, mitä investoit. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan, joka sopii tarpeisiisi.

Myynti ja jälleenmyynti Oakmont Resortissa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Oakmont Resort -omaisuuden myynnistä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisio-kanavilla sekä verkkomainontaa myytäessä aikaosuuksia Oakmont Resortin kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia käyttämällä Oakmont Resort voi olla turvallinen tietäen, että ne ovat turvallisia käsiä talletettuihin rahastoihin luottamustilillä FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.