Kuva Nostos Select Vacation Clubista
Kuva Nostos Select Vacation Clubista
Kuva Nostos Select Vacation Clubista
Kuva Nostos Select Vacation Clubista
Kuva Nostos Select Vacation Clubista
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.nostosselect.gr

Kiinnostaako vuokra-asuntoja ja vuokra-asuntoja Nostos Select Vacation Clubissa? Soita myyntitiimimme nyt 0800 071 4674 tai + 44 (0) 1787 881111.


Koska 1971, Nostos Select Vacation Club on ollut jännittäviä lomia koko Kreikassa ja muualla maailmassa. Kuten tiedämme, Kreikka on sivilisaation kehto länsimaissa, joten missä paremmin lomaa? Skiathosissa, Peilionissa ja Kreetassa käytetty aika voi olla täynnä filosofiaa, historiaa, kulttuuria ja jopa draamaa!

Nostos Select Vacation Club Tilat

Yksikkötyöt
Vaihtelee paikan päällä
Lomakeskus
Vaihtelee paikan päällä
Lähellä olevat palvelut
Vaihtelee paikan päällä
Lentokenttä
Vaihtelee paikan päällä
Tarkista sisään / ulos
Vaihtelee paikan päällä

Ostaa Nostos Select Vacation Clubin aikaosuuksia

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Nostos Select Vacation Club ennen kuin ostat

Haluamme tietysti, että olet aivan iloinen uudesta lomastasi. Joten ennen kuin teet pitkäaikaisen sijoituksen Nostos Select Vacation Clubin kanssa, miksi et yritä ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, sillä se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen, mitä investoit. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan, joka sopii tarpeisiisi.

Myynti ja jälleenmyynti Nostos Select Vacation Clubissa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Nostos Select Vacation Club -omaisuuden myymisestä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisiolla kanavilla sekä verkkomainonnalla pyrittäessä myymään aikaosuuksia Nostos Select Vacation Clubin kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia käyttämällä Nostos Select Vacation Clubia voi olla turvallinen tietäen, että ne ovat turvallisessa kädessä rahat, jotka on talletettu FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.