Kuva Northern Outdoors Adventure Clubista
Kuva Northern Outdoors Adventure Clubista
Kuva Northern Outdoors Adventure Clubista
Kuva Northern Outdoors Adventure Clubista
Kuva Northern Outdoors Adventure Clubista

Osoite: Laatikko 100, reitti 201
The Forks, ME, 4985, USA
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.northernoutdoors.com

Kiinnostaako Northern Outdoors Adventure Club myytäviä ja vuokrattavia kiinteistöjä? Soita myyntitiimillemme nyt numeroon 0800 071 4674 tai +44 (0) 1787 881111.


Travel & Leisure Groupilla meillä on mahdollisesti suurin omistusvarasto osoitteessa Pohjoinen ulkoiluseikkailukerho kilpailukykyiseen hintaan. Useimmat myyjät ovat avoimia tarjouksille. Meillä on varastossa vielä useita viikkoja ja muiden yritysten tuhansia viikkoja. Jos haluat tiedustella tästä kiinteistöstä, täytä tällä sivulla oleva yhteydenottolomake tai soita meille ILMAISEKSI 0800 071 4674.

Northern Outdoors -seikkailukerhon tilat

Yksikkötyöt
Ilmastointi (kaikki yksiköt), Matto (kaikki yksiköt), Astianpesukone (kaikki yksiköt), Takka - Yksikkö (Jotkut yksiköt), Keittiö (kaikki yksiköt, täysi), Mikroaaltouuni (kaikki yksiköt), pesukone /
Lomakeskus
Kokoustilat, Kuntoiluvälineet, Takka, Kalastus, Pelihuone, Järvi, Pesula, Live-viihde, Ravintola, Sauna, Uima-allas, Puhelin, Poreallas,
Lähellä olevat palvelut
Autovuokraamo (40.0 mailia), Veneily (3.0 mailia), Laskettelu (50.0 mailia), Golf (30.0 mailia), Ruokakauppa (5.0 mailia), Lääketieteelliset palvelut (30.0 mailia), Hiihtokoulu (50.0 mailia),
Lentokenttä
Bangor International - (94 mailia - 151 km)
Tarkista sisään / ulos
Sunnuntai

Nauti kodinomaisesta kokemuksesta Northern Outdoors Adventure Clubilla

Kun ostat aikaosuuksia kiinteistöistä, kuten Northern Outdoors Adventure Club, sinulle taataan vuosittainen paeta. Siitä tulee nopeasti koti kotiisi, joka tarjoaa ainutlaatuisen, rauhallisen tauon jokapäiväisestä elämästäsi.

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Northern Outdoors Adventure Club ennen ostamista

Tietenkin haluamme sinun olevan todella iloinen uudesta loma-asunnostasi. Joten ennen kuin teet pitkäaikaisen investoinnin Northern Outdoors Adventure Clubilla, miksi et yritä vuokrata ensin? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, koska se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakeskuksessa ja nähdä tarkalleen mihin investoit. Vuokraamisen jälkeen voit ostaa aikaosuuden tai yksinkertaisesti vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen tarpeisiisi sopivan lomakohteen.

Myynti ja jälleenmyynti Northern Outdoors Adventure Clubilla

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Northern Outdoors Adventure Club -omaisuuden myymisestä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisiossa huippukanavilla sekä verkkomainonnalla pyritään myymään aikaosuuksia Northern Outdoors Adventure Clubin kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia Northern Outdoors Adventure Clubin käyttö voi olla turvallista tietäen, että he ovat turvallisissa käsissä rahojen kanssa, jotka on talletettu hallinnointitilille FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.