Kuva yrityksestä North Pier Ocean Villas
Kuva yrityksestä North Pier Ocean Villas
Kuva yrityksestä North Pier Ocean Villas
Kuva yrityksestä North Pier Ocean Villas
Kuva yrityksestä North Pier Ocean Villas

Osoite: 1800 Canal Drive, Carolina Beach, NC, 28428, USA
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.northpiervillas.com

Oletko kiinnostunut North Pier Ocean Villasin myynnistä ja vuokrauksesta? Soita myyntitiimillemme nyt 0800 071 4674 tai + 44 (0) 1787 881111.


Travel & Leisure Groupilla meillä on mahdollisesti suurin omistusvarasto osoitteessa North Pier Ocean Villas kilpailukykyiseen hintaan. Useimmat myyjät ovat avoimia tarjouksille. Meillä on varastossa vielä useita viikkoja ja muiden yritysten tuhansia viikkoja. Jos haluat tiedustella tästä kiinteistöstä, täytä tällä sivulla oleva yhteydenottolomake tai soita meille ILMAISEKSI 0800 071 4674.

North Pier Ocean Villasin tilat

Yksikkötyöt
Ilmastointi (kaikki yksiköt), matto (kaikki yksiköt), astianpesukone (kaikki yksiköt), keittiö (kaikki yksiköt, täysi), mikroaaltouuni (kaikki yksiköt), puhelin (kaikki yksiköt), pesukone / kuivausrumpu (kaikki yksiköt)
Lomakeskus
Ranta, Pelihuone, Esteetön yksikkö, Pesula, Hissi, Sauna, Snackbaari, Uima-allas,
Lähellä olevat palvelut
Veneily (2.0 miles), Golf (3.0 mailia), Elintarvikekauppa (1.0 mailia), Terveyspalvelut (1.0 mailia), Ravintola (12.0 mailia), Sukellus (1.0 mailia), Ostosalue (12.0) kilometriä), Tennis (2.0 miles), Surfaus (3.0 mailia),
Lentokenttä
Uusi Hannover - (16 kilometriä - 25 km)
Tarkista sisään / ulos
Lauantai sunnuntai

Nauti kotiin kodin kokemuksesta North Pier Ocean Villasissa

Kun ostat aikaosuuksia esimerkiksi North Pier Ocean Villas -hotellissa, sinulle taataan vuosittain pääsy. Siitä tulee nopeasti koti, joka tarjoaa ainutlaatuisen ja rauhallisen tauon jokapäiväisestä elämästäsi.

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokrata North Pier Ocean Villas ennen ostamista

Tietenkin haluamme, että olette täysin iloisia uudesta loma-asunnostasi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin investoinnin North Pier Ocean Villasin kanssa, miksi et yritä vuokrata ensin? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, koska se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakeskuksessa ja nähdä tarkalleen, mitä investoit. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosakkeen tai yksinkertaisesti vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohteen tarpeisiisi.

Myynti ja jälleenmyynti North Pier Ocean Villasissa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus North Pier Ocean Villas -omaisuuden myynnistä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeviewilla ja satelliittitelevisiolla huippukanavilla sekä online-mainonnassa pyrkimyksiä myydä aikaosuuksia North Pier Ocean Villasilla.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia käyttämällä North Pier Ocean Villasia voi olla turvallista tietää, että ne ovat turvallisissa käsissä rahoilla, jotka on talletettu luottotilille, jota hallinnoi FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.