Kuva North Bay järven Arrowhead
Kuva North Bay järven Arrowhead
Kuva North Bay järven Arrowhead
Kuva North Bay järven Arrowhead
Kuva North Bay järven Arrowhead

Osoite: 27400 Sugarpine Drive, Lake Arrowhead, CA, 92352, Yhdysvallat
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.vriresorts.com

Kiinnostaako vuokra-asuntoja ja vuokrata North Bay Lake Arrowheadissa? Soita myyntitiimimme nyt 0800 071 4674 tai + 44 (0) 1787 881111.


Travel & Leisure Groupilla meillä on mahdollisesti suurin omistusvarasto osoitteessa North Bay järven rannalla kilpailukykyiseen hintaan. Useimmat myyjät ovat avoimia tarjouksille. Meillä on varastossa vielä useita viikkoja ja muiden yritysten tuhansia viikkoja. Jos haluat tiedustella tästä kiinteistöstä, täytä tällä sivulla oleva yhteydenottolomake tai soita meille ILMAISEKSI 0800 071 4674.

North Bay järven rannalla

Yksikkötyöt
(Kaikki yksiköt), mikroaaltouuni (kaikki yksiköt), puhelin (kaikki yksiköt), pesukone / kuivausrumpu (kaikki yksiköt), mikroaaltouuni (kaikki yksiköt), astianpesukone
Lomakeskus
Kuntosali, Pelihuone, Pesula, Sauna, Uima-allas, Tenniskenttä, Poreallas,
Lähellä olevat palvelut
(15.0 mailia), maastohiihto (2.0 mailia), laskettelua (2.0 mailia), kalastus ((30.0 mailia) (2.0 mailia), Golf (18.0 mailia), Päivittäistavarakauppa (18.0 mailia), Kampaamo (2.0 mailia), Ratsastus (30.0 mailia), Järvi (1.0 mailia) Racquetball (1.0 mailia), ravintola (30.0 mailia), ostoskeskus (2.0 mailia), hiihtokoulu (2.0 mailia), vesihiihto (3.0 mailia)
Lentokenttä
Ontario - (48 mailia - 77 km)
Tarkista sisään / ulos
Sunnuntai

Nauti kotiin kokemuksesta North Bayssä Lake Arrowheadissa

Kun ostat aikaosuuksia kiinteistöissä, kuten North Bayssä Lake Arrowheadissa, taataan vuosittain päästä pois. Se tulee nopeasti kotiisi kotoa tarjoamalla ainutlaatuisen ja rauhallisen tauon arjesta.

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa North Bay Lake Arrowheadissa ennen kuin ostat

Tietenkin haluamme sinun olevan täysin tyytyväisiä uuteen lomakotiisi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin investoinnit North Bayn kanssa Lake Arrowheadiin, miksi et yritä ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, sillä se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen mitä olet tekemässä. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vain vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan tarpeisiisi.

Myynti ja jälleenmyynti North Bayssä Lake Arrowheadissa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus North Bayn myymisestä Lake Arrowhead -omistuksessa. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisiolla kanavien yläpuolella sekä online-mainonnassa pyrittäessä myymään aikaosuuksia North Bayn järven Arrowheadin alueella.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia North Bayn järvellä Lake Arrowheadilla voi olla turvallinen tietäen, että ne ovat turvallisissa käsiin talletettuihin varoihin FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.