Kuva yrityksestä Noble Yacht Club, Hainan
Kuva yrityksestä Noble Yacht Club, Hainan
Kuva yrityksestä Noble Yacht Club, Hainan
Kuva yrityksestä Noble Yacht Club, Hainan
Kuva yrityksestä Noble Yacht Club, Hainan

Lisätietoja: 01787 881111

Kiinnostaako myynti ja vuokraus Noble Yacht Clubissa, Hainan? Soita myyntitiimillemme nyt numeroilla 0800 071 4674 tai + 44 (0) 1787 881111.


Travel & Leisure Groupilla meillä on mahdollisesti suurin omistusvarasto osoitteessa Noble Yacht Club, Hainan kilpailukykyiseen hintaan. Useimmat myyjät ovat avoimia tarjouksille. Meillä on varastossa vielä useita viikkoja ja muiden yritysten tuhansia viikkoja. Jos haluat tiedustella tästä kiinteistöstä, täytä tällä sivulla oleva yhteydenottolomake tai soita meille ILMAISEKSI 0800 071 4674.

Noble Yacht Club, Hainan-palvelut

Yksikkötyöt
Ilmastointi (kaikki yksiköt), puhelin (kaikki yksiköt),
Lomakeskus
Lastenallas, Kuntokeskus, Porehuone, Kampaaja, Terveysklubi, Pesula, Ravintola, Sauna, Ostosalue, Snackbaari, Uima-allas,
Lähellä olevat palvelut
Sukellus (lähellä), Ranta (lähistöllä), Golf (lähistöllä), Vesihiihto (lähistöllä), Sukellus (lähistöllä), Purjelautailu (lähistöllä),
Lentokenttä
Meilan - (19 mailia - 30 km)
Tarkista sisään / ulos
Perjantai

Nauti kodin kokemuksesta Noble Yacht Clubilla, Hainan

Kun ostat lomaosakkeita kiinteistöissä, kuten Noble Yacht Club, Hainan, sinulla on takuu vuodessa. Siitä tulee nopeasti kotisi kotona, joka tarjoaa ainutlaatuisen, rauhallisen tauon arjestasi.

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokra Noble Yacht Club, Hainan ennen ostamista

Tietysti haluamme, että olet täysin iloinen uudesta lomakodistasi. Joten ennen kuin teet pitkäaikaista sijoitusta Noble Yacht Clubiin, Hainan, miksi et yritä vuokrata ensin? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, koska se antaa sinulle mahdollisuuden käydä lomakeskuksessa ja nähdä tarkalleen mitä sijoitat. Vuokrauksen jälkeen voit ostaa osto-oikeuden tai yksinkertaisesti vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakeskuksen tarpeitasi vastaavaksi.

Myynti ja jälleenmyynti Noble Yacht Clubilla, Hainan

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Noble Yacht Clubin, Hainanin kiinteistöjen myynnistä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisiolla huippukanavilla sekä verkkomainonnalla pyrkiessä myymään aikaosuuksia Noble Yacht Clubin kanssa, Hainan.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia Noble Yacht Clubia käyttämällä Hainan voi olla turvallinen tietäessään, että he ovat turvallisissa käsissä rahasumman kanssa, joka on talletettu luototilille, jota hallinnoi FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.