Kuva Nirwana Bali
Kuva Nirwana Bali
Kuva Nirwana Bali
Kuva Nirwana Bali
Kuva Nirwana Bali

Osoite: Jalan Raya Tanah Lot, Beraban Kediri
Tabanan
Bali, INDONESIA
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.nirwanabaliresort.com

Kiinnostaako vuokra-asuntoja ja vuokrata Nirwana Bali? Soita myyntitiimimme nyt 0800 071 4674 tai + 44 (0) 1787 881111.


Travel & Leisure Groupilla meillä on mahdollisesti suurin omistusvarasto osoitteessa Nirwana Bali kilpailukykyiseen hintaan. Useimmat myyjät ovat avoimia tarjouksille. Meillä on varastossa vielä useita viikkoja ja muiden yritysten tuhansia viikkoja. Jos haluat tiedustella tästä kiinteistöstä, täytä tällä sivulla oleva yhteydenottolomake tai soita meille ILMAISEKSI 0800 071 4674.

Nirwana Bali Tilat

Yksikkötyöt
Ilmastointi (kaikki yksiköt), Keittiö (kaikki yksiköt, osittainen / täysi), mikroaaltouuni (kaikki yksiköt), puhelin (kaikki yksiköt)
Lomakeskus
Autovuokraamo, Lastenhoito, Lastenallas, Kokouspalvelut, Golf, Kampaaja, Pesula, Ravintola, Kylpylä, Uima-allas, Tennis,
Lähellä olevat palvelut
Ranta (2.0 mailia), Veneily (2.0 mailia), Harjoitusvälineet (lähistöllä), Kalastus (2.0 mailia), Päivittäistavarakauppa (1.0 mailia), Terveysklubi (lähistöllä), Ratsastus (5.0 mailia) (6.0 mailia), Snack-baari (Lähellä), Vesihiihto (2.0 mailia), Vesiurheilu (lähistöllä), Lääkäripalvelut Tuuli Surfing (2.0 mailia),
Lentokenttä
Ngurah Rai International - (16 mailia - 25 km)
Tarkista sisään / ulos
Perjantai

Nauti kotoa kotikokemuksesta Nirwana Balilla

Kun ostat osa-aikaista kiinteistöä kuten Nirwana Bali, taataan vuosittain päästäksesi pois. Se tulee nopeasti kotiisi kotoa, joka tarjoaa ainutlaatuisen ja rauhallisen tauon arjesta.

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokra Nirwana Bali ennen kuin ostat

Tietenkin haluamme sinun olevan täysin tyytyväisiä uuteen lomakotiisi. Joten ennen kuin teet pitkäaikaisen sijoituksen Nirwana Balilla, miksi et yritä ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, sillä se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen mitä olet tekemässä. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vain vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan tarpeisiisi.

Myynti ja jälleenmyynti Nirwana Balilla

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Nirwana Balin kiinteistöjen myynnistä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisiolla kanavien yläpuolella sekä verkkomainonnalla pyrittäessä myymään aikaosuutta Nirwana Balilla.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia käyttämällä Nirwana Bali voi olla turvallinen tietäen, että ne ovat turvallisessa kädessä rahat talletetaan luottamus huomioon hallinnassa FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.