Kuva Nicolet Shoresista
Kuva Nicolet Shoresista
Kuva Nicolet Shoresista
Kuva Nicolet Shoresista
Kuva Nicolet Shoresista

Osoite: 3136 Nicolet Shores Lane, Phelps, WI, 54554, USA
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.nicoletshores.com

Kiinnostaako vuokra-asuntoja Nicolet Shores? Soita myyntitiimimme nyt 0800 071 4674 tai + 44 (0) 1787 881111.


Travel & Leisure Groupilla meillä on mahdollisesti suurin omistusvarasto osoitteessa Nicolet Shores kilpailukykyiseen hintaan. Useimmat myyjät ovat avoimia tarjouksille. Meillä on varastossa vielä useita viikkoja ja muiden yritysten tuhansia viikkoja. Jos haluat tiedustella tästä kiinteistöstä, täytä tällä sivulla oleva yhteydenottolomake tai soita meille ILMAISEKSI 0800 071 4674.

Nicolet Shores Tilat

Yksikkötyöt
Ilmastointi (Jotkut yksiköt), Matto (kaikki yksiköt), Astianpesukone (kaikki yksiköt), Takka - yksikkö (kaikki yksiköt), vammaiset yksiköt (yksiköt), Keittiö (kaikki yksiköt, täysi), Mikroaaltouuni (kaikki yksiköt)
Lomakeskus
Sauna, Uima-allas, Sisäuima-allas, Telakka, Tennis (ei välilevyjä), Ranta, Veneily (käytettävissä olevat varusteet), Murtomaahiihto (käytettävissä), Kuntosali, Kalastus, Pelihuone, Järvi, Varustukset saatavilla), Poreallas,
Lähellä olevat palvelut
(40.0 mailia), Golf (8.0 mailia), Päivittäistavarakaupat (28.0 mailia), Ratsastus (5.0 mailia), Lääketieteelliset laitteet (7.0 mailia), Ravintola (12.0 mailia), 8.0 Mailia), Hiihtokoulu (7.0 mailia),
Lentokenttä
Rhinelander - (35 mailia - 56 km)
Tarkista sisään / ulos
Lauantai

Nauti kotikokemuksesta Nicolet Shoresissa

Kun ostat aikaosuuksia kiinteistöissä, kuten Nicolet Shores, taataan vuosittain päästä pois. Se tulee nopeasti kotiisi kotoa tarjoamalla ainutlaatuisen ja rauhallisen tauon arjesta.

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokra Nicolet Shores ennen kuin ostat

Tietenkin haluamme sinun olevan täysin tyytyväisiä uuteen lomakotiisi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin sijoituksen Nicolet Shoresin kanssa, miksi et yritä ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, sillä se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen mitä olet tekemässä. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vain vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan tarpeisiisi.

Myynti ja jälleenmyynti Nicolet Shoresissa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Nicolet Shores -omaisuuden myymisestä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisiolla kanavilla sekä verkkomainonnalla pyrittäessä myymään aikaosuudet Nicolet Shoresilla.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia käyttämällä Nicolet Shores voi olla turvallinen tietäen, että ne ovat turvallisessa kädessä rahat talletetaan luottamus huomioon hallinnassa FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.