Kuva Nettle Bay Beach Club
Kuva Nettle Bay Beach Club
Kuva Nettle Bay Beach Club
Kuva Nettle Bay Beach Club
Kuva Nettle Bay Beach Club

Osoite: BP 4081, Saint Martin, LEEWARD-SAARET
Lisätietoja: 01787 881111

Napsauta tätä nähdäksesi lisää myytäviä ja vuokrattavia kiinteistöjä Nettle Bay Beach Clubissa


Travel & Leisure Groupilla meillä on mahdollisesti suurin omistusvarasto osoitteessa Nettle Bay Beach Club kilpailukykyiseen hintaan. Useimmat myyjät ovat avoimia tarjouksille. Meillä on varastossa vielä useita viikkoja ja muiden yritysten tuhansia viikkoja. Jos haluat tiedustella tästä kiinteistöstä, täytä tällä sivulla oleva yhteydenottolomake tai soita meille ILMAISEKSI 0800 071 4674.

Nettle Bay Beach Club Tilat

Yksikkötyöt
Ilmastointi (kaikki yksiköt), Keittiö (kaikki yksiköt, minikeittiö),
Lomakeskus
Autovuokraamo, Ranta, Lasten allas, Ravintola, Snackbaari, Uima-allas, Puhelin, Tennis, Surffaus,
Lähellä olevat palvelut
(Lähellä), Kuntosali (lähistöllä), Kuntosali (lähistöllä), Golf (2.0 mailia), Ruokakauppa (lähistöllä), Kampaaja (lähistöllä), Pesula (lähistöllä) Lähellä kauppakeskuksia, Lähellä olevat vesihiihtoa,
Lentokenttä
Prinsessa Juliana - (3 mailia - 4 km)
Tarkista sisään / ulos
Lauantai

Nauti kotikokemuksesta kotona Nettle Bay Beach Clubissa

Kun ostat aikaosuuksia kiinteistöissä, kuten Nettle Bay Beach Club, taataan vuosittain päästä pois. Se tulee nopeasti kotiisi kotoa tarjoamalla ainutlaatuisen ja rauhallisen tauon arjesta.

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokrata Nettle Bay Beach Club ennen kuin ostat

Tietenkin haluamme sinun olevan täysin tyytyväisiä uuteen lomakotiisi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin sijoituksen Nettle Bay Beach Clubin kanssa, miksi et yritä ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, sillä se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen mitä olet tekemässä. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vain vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan tarpeisiisi.

Myynti ja jälleenmyynti Nettle Bay Beach Clubissa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Nettle Bay Beach Club -omaisuuden myymisestä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisiolla kanavien yläpuolella sekä verkkomainonnalla pyrittäessä myymään aikaosuudet Nettle Bay Beach Clubin kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia käyttämällä Nettle Bay Beach Clubia voi olla turvallinen tietäen, että ne ovat turvallisessa kädessä rahat, jotka on talletettu FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.