Kuva Nepean Country Club
Kuva Nepean Country Club
Kuva Nepean Country Club
Kuva Nepean Country Club
Kuva Nepean Country Club

Osoite: Browns Road, Rosebud, VIC, 3939, ITÄVALTA
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.nepeancountryclub.com.au

Kiinnostaako vuokra-asunto Nepean Country Clubissa? Soita myyntitiimimme nyt 0800 071 4674 tai + 44 (0) 1787 881111.


Travel & Leisure Groupilla meillä on mahdollisesti suurin omistusvarasto osoitteessa Nepean Country Club kilpailukykyiseen hintaan. Useimmat myyjät ovat avoimia tarjouksille. Meillä on varastossa vielä useita viikkoja ja muiden yritysten tuhansia viikkoja. Jos haluat tiedustella tästä kiinteistöstä, täytä tällä sivulla oleva yhteydenottolomake tai soita meille ILMAISEKSI 0800 071 4674.

Nepean Country Club Tilat

Yksikkötyöt
Ilmastointi (kaikki yksiköt), Matto (kaikki yksiköt), Astianpesukone (Jotkut yksiköt), Keittiö (kaikki yksiköt, osittainen / täysi), Mikroaaltouuni (kaikki yksiköt), Puhelin (kaikki yksiköt), Pesukone /
Lomakeskus
Kokoustilat, Pelihuone (käytettävissä olevat laitteet), Golf, Pesula, Leikkikenttäalue, Spa, Squash (käytettävissä olevat laitteet), Uima-allas (sisä / ulkona), Tennis (saatavilla olevat laitteet),
Lähellä olevat palvelut
Ranta (3.0 mailia), Veneily (3.0 mailia), Kalastus (3.0 mailia), Ratsastus (3.0 mailia), Terveyspalvelut (2.0 mailia),
Lentokenttä
Melbourne - (65 mailia - 104 km)
Tarkista sisään / ulos
(Viikkoa) perjantaina

Nauti kotikokemuksesta kotona Nepean Country Clubissa

Kun ostat osa-aikaista kiinteistöä kuten Nepean Country Club, taataan vuosittain päästä pois. Se tulee nopeasti kotiisi kotoa tarjoamalla ainutlaatuisen ja rauhallisen tauon arjesta.

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Nepean Country Club ennen kuin ostat

Tietenkin haluamme sinun olevan täysin tyytyväisiä uuteen lomakotiisi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin sijoituksen Nepean Country Clubin kanssa, miksi et yritä ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, sillä se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen mitä olet tekemässä. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vain vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan tarpeisiisi.

Myynnin ja jälleenmyynnin Nepean Country Clubissa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Nepean Country Club -omaisuuden myymisestä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeviewin ja satelliittitelevisioon kanavien yläpuolella sekä verkkomainonnalla pyrittäessä myymään aikaosuuksia Nepean Country Clubin kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia Nepean Country Club -palvelun käyttäminen voi olla turvallista tietäen, että ne ovat turvallisissa käsiin talletettuihin rahasuorituksiin FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.