Kuva Nahuel Mapu
Kuva Nahuel Mapu
Kuva Nahuel Mapu
Kuva Nahuel Mapu
Kuva Nahuel Mapu

Osoite: Avenida Ezequiel Bustillo, Kilometro 11
San Carlos de Bariloche, RN, 8400, Argentiina
Lisätietoja: 01787 881111

Kiinnostaako vuokra-asunto Nahuel Mapu? Soita myyntitiimimme nyt 0800 071 4674 tai + 44 (0) 1787 881111.


Travel & Leisure Groupilla meillä on mahdollisesti suurin omistusvarasto osoitteessa Nahuel Mapu kilpailukykyiseen hintaan. Useimmat myyjät ovat avoimia tarjouksille. Meillä on varastossa vielä useita viikkoja ja muiden yritysten tuhansia viikkoja. Jos haluat tiedustella tästä kiinteistöstä, täytä tällä sivulla oleva yhteydenottolomake tai soita meille ILMAISEKSI 0800 071 4674.

Nahuel Mapu Tilat

Yksikkötyöt
Takka - yksikkö (joissakin yksiköissä), keittiö (kaikki yksiköt, täysi), puhelin (kaikki yksiköt),
Lomakeskus
Autovuokraamo, Pesula, Lääketieteelliset laitteet, Leikkikenttä, Snackbaari,
Lähellä olevat palvelut
Casino (Läheiset), Maastohiihto (7.0 mailia), Laskettelu (6.0 mailia), Kalastus (Läheiset), Järvi (Läheiset), Live Entertainment (6.0 mailia), Ravintola (Läheiset) Koulun (7.0 mailia),
Lentokenttä
San Carlos de Bariloche - (14 mailia - 22 km)
Tarkista sisään / ulos
Lauantai

Nauti Nahuel Mapu -kokemuksesta kotiin

Kun ostat osa-aikaista kiinteistöä kuten Nahuel Mapu, sinulla on taattu vuosittain päästä pois. Se tulee nopeasti kotiisi kotoa tarjoamalla ainutlaatuisen ja rauhallisen tauon arjesta.

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Nahuel Mapu ennen kuin ostat

Tietenkin haluamme sinun olevan täysin tyytyväisiä uuteen lomakotiisi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin investoinnit Nahuel Mapun kanssa, miksi et yritä ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, sillä se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen mitä olet tekemässä. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vain vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan tarpeisiisi.

Myynti ja jälleenmyynti Nahuel Mapussa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Nahuel Mapun kiinteistön myynnistä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisiolla kanavilla sekä verkkomainonnalla pyrittäessä myymään aikaosuutta Nahuel Mapun kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia Nahuel Mapu voi olla turvallinen tietäen, että he ovat turvallisissa käsiinsä hallinnoimaan luottamustiliin talletettuihin rahoihin FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.