Photo of MTC Plus at Grand Tower Inn
Photo of MTC Plus at Grand Tower Inn
Photo of MTC Plus at Grand Tower Inn
Photo of MTC Plus at Grand Tower Inn
Photo of MTC Plus at Grand Tower Inn

Osoite: 402 Soi Rewadee, Rama Vi-tie, Samsennai, Phayathai, Bangkok, 10400, Thaimaa
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.multipletravelclub.com

Kiinnostaako MTC Plus at Grand Tower Inn myytäviä ja vuokrattavia kiinteistöjä? Soita myyntitiimillemme nyt numeroon 0800 071 4674 tai +44 (0) 1787 881111.


MTC Plus Grand Tower Inn -hotellissa osa-aikaisen on 24-kerroksinen uudempi kaupunkikiinteistö, joka on loistava lomakohde tutustua Bangkokiin, joka tunnetaan paikallisesti nimellä Krung Thep. Mene rauhoittavaan istuntoon porealtaassa ja saunassa tai pidä aktiivista tahtia täysin varustetussa kuntokeskuksessa. Jos haluat mieluummin vapaa-ajan näköalalla, ylimmässä kerroksessa on tyylikäs ulkouima-allas. Ota aurinkoa ja nauti ruoista ja virvokkeista samalla kun nautit panoraamanäkymistä Bangkokiin. Paikan päällä olevassa ravintolassa on tarjolla erilaisia ​​maukkaita kansainvälisiä ruokia.

Bangkok on edelleen nykyaikainen kaupunki säilyttäen sen arvokkaan menneisyyden suuruuden ja kunnian. On upeita palatseja, häikäiseviä temppeleitä, Grand Palace,Buddha-Wat Phoin kallistuvan temppelin ja Erawanin pyhäkkö. Myös sinä maailmankuulu kelluvat markkinat ja värikäs Chinatown. Jokainen näistä kiehtovista paikoista on kiehtova tarina. Lähistöllä ovat loputtomat ravintolat, pubit, esitykset, kahvilat ja ostosmahdollisuudet tai vain lyhyt taksimatkan päässä.

MTC Plus Grand Tower Innin palveluihin

Yksikkötyöt
Ilmastointi (kaikki yksiköt), Keittiö (Jotkut yksiköt, Ei mitään / Osittainen), Mikroaaltouuni (joissakin yksiköissä), Puhelin (kaikki yksiköt)
Lomakeskus
Autovuokraamo, Kokoustilat, Kuntosali, Kuntoklubi, Pesula, Hissi, Ravintola, Sauna, Kylpylä, Uima-allas, Poreallas,
Lähellä olevat palvelut
(99.0 mailia), Veneily, Kalastus, Golf (3.0 mailia), Päivittäistavarakauppa, Live-viihde, Lääketieteelliset laitteet, Sukellus (99.0 mailia), Ostoskeskus, Tennis
Lentokenttä
Bangkok International - (12 mailia - 19 km)
Tarkista sisään / ulos
Lauantai - 16: 00

Ostaminen MTC Plus: in Grand Tower Innin aikaosuudessa

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa MTC Plus Grand Tower Innissa ennen kuin ostat

Tietenkin haluamme sinun olevan täysin tyytyväisiä uuteen lomakotiisi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin sijoituksen MTC Plus -tapahtumassa Grand Tower Inn -hotellissa, miksi et yritä ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, sillä se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen mitä olet tekemässä. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vain vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan tarpeisiisi.

Myynti ja jälleenmyynti MTC Plus: ssa Grand Tower Innissa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus MTC Plus -palvelun myynnistä Grand Tower Inn -hotellissa. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisio-kanavilla sekä verkkomainonnalla, jonka tarkoituksena on myydä osa-aikaista käyttöoikeutta MTC Plus: n kanssa Grand Tower Inn -hotellissa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia käyttämällä MTC Plusta Grand Tower Innissa voi olla turvallinen tietäen, että ne ovat turvallisissa käsiin talletettuihin rahasuorituksiin FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.