Kuva MTC Plus Clubista
Kuva MTC Plus Clubista
Kuva MTC Plus Clubista
Kuva MTC Plus Clubista
Kuva MTC Plus Clubista
Lisätietoja: 01787 881111

Kiinnostaako MTC Plus Clubin myytävät ja vuokrattavat kiinteistöt? Soita myyntitiimiimme nyt numeroon 0800 071 4674 tai +44 (0)1787 881111.


MTC Plus Clubin etuna on, että viikot tarjotaan "kelluvassa tilassa".

Kun ostat viikkoja MTC Plus Clubista osa-aikaisen, et saa kiinteää viikkoa tietyssä lomakeskuksessa, vaan mahdollisuuden valita lomakohteen varauksen yhteydessä suuntaan tai toiseen, sekä haluamasi päivämäärät, jotka täyttävät lomasi erilaiset toiveet. Club "MTC Plus" - thaimaalainen klubi, jonka lomakohteet sijaitsevat eri puolilla maata (lomakohdealue, pääkaupunki, maakunnat). Klubin jäsenyys on voimassa vuoteen 2031 asti Thaimaan kuningaskunnan lainsäädännön mukaisesti.

Kaikki vaihdot klubin lomakeskusten välillä ovat ilmaisia. Klubin omistajilla on ainutlaatuinen mahdollisuus jakaa lepoviikkonsa 3 ja 4 päivään ja levätä kahdesti yhden kerran pienellä 50 euron lisämaksulla.

Koska klubi on erittäin suosittu ja klubin omistajia on paljon, sisäänkirjautuminen klubin lomakeskuksiin on kiinteä (lauantai), mikä mahdollistaa klubien omistajien eri puolilla maailmaa yhdistämisen.

Kuluvan vuoden viikkoa voidaan käyttää vain peruskohteessa kuluvana vuonna. Jos et aio käyttää viikkoa peruskohteessa, voit tallettaa sen vaihtoorganisaation pankkiin, jotta voit vierailla missä tahansa päin maailmaa. Tätä varten sinun on otettava yhteyttä palveluosastoon ja ilmoitettava valvovalle johtajalle halustasi tallettaa viikko tiettyyn vaihtoorganisaatioon.

Vaihtoa varten voit joko ottaa yhteyttä palveluosastoon vaihtojen etsimiseksi tai suoraan vaihtoorganisaatioon puhelimitse tai verkkosivuilla. Tarkista, että viikkojesi hallinnointimaksu on maksettu, tämä on tarpeen loma- ja talletusviikkojen varaamiseksi.

MTC Plus Clubin aikaosuuden ostaminen

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa MTC Plus Club ennen ostamista

Tietenkin haluamme sinun olevan täysin iloinen uudesta loma-asunnostasi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin sijoituksen MTC Plus Clubiin, miksi et yrittäisi ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, koska se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakeskuksessa ja nähdä tarkalleen, mihin sijoitat. Vuokrauksen jälkeen voit ostaa aikaosuuden tai yksinkertaisesti vuokrata toisen, kunnes löydät tarpeisiisi sopivan lomakeskuksen.

Myynti ja jälleenmyynti MTC Plus Clubissa

Travel & Leisure Group on myös erikoistunut aikaosuuksien myyntiin ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus MTC Plus Club -kiinteistön myynnistä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisio huippukanavilla sekä online-mainonta pyrkimyksissä myydä aikaosuuksia MTC Plus Clubin kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia MTC Plus Clubin käyttäminen voi olla turvallista tietäen, että he ovat turvallisissa käsissä rahojen kanssa, jotka on talletettu rahaston hallinnoimalle tilille. FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.