Kuva Miraflores Beach and Country Club
Kuva Miraflores Beach and Country Club
Kuva Miraflores Beach and Country Club
Kuva Miraflores Beach and Country Club
Kuva Miraflores Beach and Country Club

Osoite: Urbanizacion Miraflores, Carretera de Cadiz Kilometro 199, 29650 Mijas-Costa, Malaga, Espanja
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.miraflores.bcc.com

Kiinnostaako Miraflores Beach and Country Clubin myytävät ja vuokrattavat kiinteistöt? Soita myyntitiimiimme nyt numeroon 0800 071 4674 tai +44 (0)1787 881111.


Yksi arvostetuimmista osa-aikaisen lomakohteita Costa del Solissa, eteläisimmässä osassa Espanja. Mielenkiintoinen ilmapiiri ja loputtomat ympäristössä olevat toiminnot tekevät Miraflores Beach & Country Clubista täydellisen matkailukohde kaikenikäisille ympäri vuoden.

Huoneistokompleksi, jota tarjoavat Matkailu ja vapaa-aika sijaitsee rauhallisella asuinalueella Marbellan ja Fuengirolan välissä, ja siinä on ulkouima-allas ja puutarha. Tarjolla on ilmainen Wi-Fi ja ilmainen pysäköinti lähistöllä. Huoneistoissa on parveke ja laattalattiat merinäköalalla, ja ne sijaitsevat kukkulan päällä ja merelle päin. Noin 20% huoneistoista sijaitsee rannalla, loput sijaitsevat mäen ylös, josta on kauniit näkymät merelle ja / tai vuorille.

Kaikissa huoneissa on täydellinen kylpyhuone, iso olohuone-ruokailutila ja täysin varustettu keittiö. Heillä on myös pesukone, silitysrauta ja -lauta.

Club on 30 minuutin päässä Malagan lentokentältä ja monia nähtävyyksiä on nähtävissä ympäristössä. Asunnosta riippuen myös rannalla voi olla enintään 1 km.

Mirafloresin ranta- ja Country Club -tilat

Yksikkötyöt
Ilmastointi (Jotkut yksiköt), Keittiö (kaikki yksiköt, osittainen / täysi), Mikroaaltouuni (kaikki yksiköt),
Lomakeskus
Autovuokraamo, lastenhoito, lasten allas, uima-allas,
Lähellä olevat palvelut
Ranta (Läheiset), Veneily (3.0 mailia), Casino (12.0 mailia), Kalastus (3.0 mailia), Golf (Läheiset), Ruokakauppa (Läheiset), Ratsastus (1.0 mailia) ), Lääkäripalvelut (1.0 mailia), Leikkipaikka (lähistöllä), Ravintola (Läheiset), Ostoskeskus (1.0 mailia), Snackbaari (lähistöllä), Puhelin (lähistöllä) Surffaus (3.0 mailia),
Lentokenttä
Malaga - (24 mailia - 38 km)
Tarkista sisään / ulos
(Viikkoa) lauantaina

Ostaminen Miraflores Beach ja Country Club aikaosuudet

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Miraflores Beach and Country Club ennen kuin ostat

Tietenkin haluamme sinun olevan täysin tyytyväisiä uuteen lomakotiisi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin investointeja Miraflores Beach ja Country Club, miksi et yritä vuokrata ensin? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, sillä se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen mitä olet tekemässä. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vain vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan tarpeisiisi.

Myynti ja jälleenmyynti Mirafloresin rannalla ja Country Clubissa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Miraflores Beach and Country Club -omaisuuden myymisestä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisio-kanavilla sekä verkkomainontaa myytäessä aikaosuuksia Mirafloresin rannalla ja Country Clubilla.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia Mirafloresin rannan ja Country Clubin käyttäminen voi olla turvallista tietäen, että ne ovat turvallisissa käsiin talletettuihin varoihin FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.