Kuva Melia Vacation Clubista Paradisus Cancunissa
Kuva Melia Vacation Clubista Paradisus Cancunissa
Kuva Melia Vacation Clubista Paradisus Cancunissa
Kuva Melia Vacation Clubista Paradisus Cancunissa
Kuva Melia Vacation Clubista Paradisus Cancunissa
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.solmelia.com

Napsauta tätä nähdäksesi lisää myytäviä ja vuokrattavia kiinteistöjä Melia Vacation Clubissa Paradisus Cancunissa


Travel & Leisure Groupilla meillä on mahdollisesti suurin omistusvarasto osoitteessa Melia Vacation Club Paradisus Cancunissa kilpailukykyiseen hintaan. Useimmat myyjät ovat avoimia tarjouksille. Meillä on varastossa vielä useita viikkoja ja muiden yritysten tuhansia viikkoja. Jos haluat tiedustella tästä kiinteistöstä, täytä tällä sivulla oleva yhteydenottolomake tai soita meille ILMAISEKSI +0800 071 4674 XNUMX.

Melia Vacation Club Paradisus Cancunin tiloissa

Yksikkötyöt
Ilmastointi (kaikki yksiköt), Keittiö (Jotkut yksiköt, Ei mitään / Osittainen), Mikroaaltouuni (joissakin yksiköissä), Puhelin (kaikki yksiköt)
Lomakeskus
Autovuokraamo, Ranta, Lastenallas, Golf, Ruokakauppa, Pesula, Hissi, Lääketieteelliset laitteet, Ravintola, Snackbaari, Uima-allas, Tennis,
Lähellä olevat palvelut
Veneily (5.0 mailia), Kalastus (5.0 mailia), Laitesukellus (5.0 mailia), Ostoskeskus (4.0 mailia), Tuuli Surfing (5.0 mailia)
Lentokenttä
Cancun International - (11 mailia - 17 km)
Tarkista sisään / ulos
Lauantai

Nauti kotikokemuksesta Melia Vacation Clubissa Paradisus Cancunissa

Kun ostat aikaosakkeita sellaisissa kohteissa kuin Melia Vacation Club Paradisus Cancunissa, saat taatusti vuosittain. Siitä tulee nopeasti koti, joka tarjoaa ainutlaatuisen ja rauhallisen tauon jokapäiväisestä elämästäsi.

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokrata Melia Vacation Club Paradisus Cancunissa ennen ostamista

Tietenkin haluamme, että olette täysin iloisia uudesta loma-asunnostasi. Ennen kuin teet pitkän aikavälin investointeja Melia Vacation Clubiin Paradisus Cancunissa, miksi et kokeile vuokrata ensin? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, koska se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakeskuksessa ja nähdä tarkalleen, mitä investoit. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosakkeen tai yksinkertaisesti vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohteen tarpeisiisi.

Melia Vacation Clubin myynti ja jälleenmyynti Paradisus Cancunissa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Melia Vacation Clubin myymisestä Paradisus Cancun -hotellissa. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeviewilla ja satelliittitelevisiolla huippukanavilla sekä online-mainonnalla pyritään myymään aikaosakkeita Melia Vacation Clubilla Paradisus Cancunissa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia Melia Vacation Clubin käyttäminen Paradisus Cancunissa voi olla turvallista, kun tiedät, että he ovat turvallisissa käsissä rahoilla, jotka on talletettu luottotilille, jota hallinnoi FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.